Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

KOSGEB Emirdağ’da esnafı bilgilendirdi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
KOSGEB Emirdağ'da esnafı bilgilendirdi

Kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Afyonkarahisar’ın ilçelerine yönelik desteklerin tanıtıldığı bir program hazırlandı

Emirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın davetlisi olarak Emirdağ’a gelen KOSGEB yetkilileri Emirdağlıları destekler hakkında bilgi verdi. Emirdağ Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan ve Emirdağlı esnafların davet edildiği toplantıda KOSGEB Afyonkarahisar Hizmet Merkezi Müdürü aynı zamanda Emirdağ Hamzahacılı köyünden olan Meftun Köksal da katılarak kısa bir konuşma yaptı.
Köksal: “Afyonkarahisar’ın ilçelerinde tanıtım toplantımıza Emirdağ’dan başladık. KOSGEB desteklerinin neler olduğunu sizlerle paylaşacağız. Afyonkarahisar’daki müdürlüğümüze her zaman rahatlıkla gelebilirsiniz” dedi. Desteklerin hangi alanlarda olacağı ve nasıl başvuruların yapılacağı ile ilgili bir sunum KOBİ uzman yardımcısı Kadir Dağdeviren tarafından gerçekleştirildi. Sunumda Afyonkarahisar’ın içerisinde bulunduğu bölgede en üst limit olarak 150.000 TL’lik destek yapılacağını ve başvuruların nasıl yapılacağı bilgisi verildi. Tanıtım sonunda soru cevap tarzında merak edilenlere cevap verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti