Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koyuncu’dan siyasilere teşekkür

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan

Emirdağ Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, Konya Caddesi üzerinde yol düzenleme çalışmasına verdiği destekten dolayı AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, İl Başkanı Hüseyin Sezen’e ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür etti

 

Emirdağ ilçesinde doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlanan Konya Caddesi’nde yeni bir proje başladı. Yıllardır dokunulmadığı belirtilen Konya Caddesi’nde yeni bir asfalt yol, bisiklet yolu, peyzaj ve kaldırım çalışmaları yer alıyor. Proje İl Özel İdaresinin katkısı ve Emirdağ Belediyesinin bütçesiyle gerçekleştirilecek.
“SİYASİLERDEN TAM DESTEK”
Projeye verdikleri destek nedeniyle siyasilere teşekkür eden Koyuncu, “AK Parti Milletvekilleri Veysel Eroğlu, Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven’e, İl Başkanı Hüseyin Sezen’e ve İl Genel Meclisi Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyorum. Konya Caddesi projesinin 4 aşamadan geçiyor. İlçemizin önemli arterlerinden birisi olan Konya (Bolvadin) Caddesi üzerinde çok uzun yıllar kullanılacak yol çalışmamız başlamıştır. Şehrimize hayırlı olsun. İlçemizin diğer yollarının yapılması için de bunun bir başlangıç olduğunu da bilmenizi isteriz. Bu çalışmayı 4 ana başlıkta özetlemek gerekiyorsa; Birincisi hazırlık; Yolun altyapısı tamamen ekiplerimizce yapılmaktadır. Mevcut asfalt ise Konya Karayolları Bölge Müdürlüğümüz tarafından makine ile kazılmaktadır. Ekiplerimiz kaldırım ve parkeleri sökerek yenilemeye hazırlayacak.” dedi.
“NECATİ ŞEVİK DE KATKI VERECEK”
İkinci aşamanın asfaltlama olduğunu kaydeden Koyuncu, “İkinci aşama olan asfaltlama Belediyemiz ve İl Özel İdaresi birlikteliğinde Necati Şevik’in katkılarıyla Belediyemiz bütçesinden sıcak asfalt atılacak. Kaldırım bordür taşları yenilenerek yerlerine konuldu. Bisiklet Yolu ve Engelliler Kaldırım Yolunun düzenlenmesi yapılacak. Üçüncü aşama peyzajdır. Yolun orta refüjü ve kaldırımları düzenlendikten sonra iklime, bölgemize uygun trafik kurallarını ve yaya yürümelerini aksatmayacak şekilde şehrimize yakışır bir peyzaj çalışması yapılacak. Dördüncü aşama ışıklandırma ile tüm işlemler bittikten sonra yakın zamanda Eskişehir Caddesi girişine yapacağımız Emirdağ giriş tarafının Konya istikametinden şehrimiz girişine de yapılacaktır” ifadelerini kullandı.