Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükkurt’lar Başarıya Doymuyor

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Dart Yıldız Kızlar Takımı, Milli Eğitim Şube Müdürü İbrahim Erdem Gülcü, okul idarecileri ve beden eğitimi öğretmenleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, 2022-2023 eğitim öğretim yılı Afyonkarahisar şampiyonluğunu aldı. Afyonkarahisar’ı Kütahya bölge müsabakalarında başarıyla temsil ederek Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştı. 2023-2024 eğitim öğretim yılında da başarılarına bir yenisini ekleyen Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Dartçıları, Uşak’ta düzenlenen bölge grup müsabakalarından da madalyayla dönerek Türkiye finallerine üst üste iki yıl katılım hakkı kazanarak büyük bir başarıya imza attı.

İl Müdürü Sünnetci, “Geleceğin şampiyonları, sporcuları okul sporlarında yetiştirdiğimiz çocuklarımızın ortaya koyduğu başarılar bizleri gururlandırıyor. Bu başarılarda emeği geçen tüm idareci, öğretmen, öğrenci ve velilerimizi tebrik ediyor öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Küçkükurt’lar Başarıya Doymuyor

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti