Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçük derbide büyük gerginlik – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Küçük derbide büyük gerginlik

Demirspor’la Afyon Belediyespor’un arasında oynanan maçtan sonra yaşanan olaylarda iki takım oyuncularını yöneticiler ve Emniyet mensupları ayırdı

U-17 Ligi A Grubu’nda mücadele eden Demirspor’la Afyon Belediyespor hafta sonunda karşı karşıya geldi. Dostluk görüntüleri arasında başlayan maçta zaman zaman gerginlikler yaşandı. Demirsporlu bazı oyuncuların Afyon Belediyesporlu oyunculara tekme atmalarını hakem görmezken maçın sonunda çıkan olaylarda yaralanan olmadı.
MAÇTAN
DAKİKALAR
25. dakikada gelişen Afyon Belediyespor atağında İlyas takımını öne geçiren isim oldu. 1-0
55. dakikada Afyon Belediyespor Şükrü ile bir gol daha bulurken farkı da 2’ye çıkardı. 2-0
73. dakikada gelişen Demirspor atağında Mehmet Öz farkı 1’e indirdi. 2-1
74. dakikada golden 1 dakika sonra Mehmet Öz kırmızı ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun dışında kaldı.
76. dakikada Demirspor’dan Sabri Yıldırım kırmızı kartla oyundan ihraç edildi. Maçın son dakikalarını Demirspor 9 kişiyle oynadı.
Hakem maçı bitiren düdüğünü çaldıktan sonra iki tarafın oyuncuları birbirlerini tebrik ederken birden gerginlik yaşandı. Demirsporlu bir oyuncu küfrederek sahayı terk etti. Ardından yaşanan gerginlik üzerine bu oyuncu tekrar sahaya döndü. Gerginlik yatıştırılmışken sahaya dönen bu oyuncu tekrar küfretmeye başlayınca; oyunculardan bazıları ve teknik heyetlerinde karıştığı olayları yöneticilerle emniyet mensupları araya girerek ayırdı. Belediyesporlu oyuncu ve yöneticiler soyunma odasına giderken küfreden bu oyunun yakınları tribünden takıma küfürler savurdu. Afyon Belediyespor soyunma odasına girdi, Demirsporlu oyuncular kulübe gitti ve gerginlikler son buldu. Başka gerginlik yaşanmaması için Afyon Belediyesporlu oyuncular takım otobüsüyle tek tek evlerine bırakıldı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti