Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Küçükkurt Ortaokulu TEKNOFEST finalisti

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu TEKNOFEST 2021 “İnsanlık Yararına Teknoloji” yarışmasında finalist olmaya hak kazandı

 

Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu TEKNOFEST 2021 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması kapsamında detay raporunu başarıyla tamamlayarak 21-26 Eylül tarihinde İstanbul’da gerçekleşecek olan yarışmaya finalist olarak katılmaya hak kazandı. Nerimen İbrahim Küçükkurt Ortaokulu, Uluslararası boyutta gerçekleşen yarışmada Afyonkarahisar’ı temsil etme görevini üstlenerek büyük bir başarı elde etti.
Neriman İbrahim Küçükkurt Ortaokulu Müdürü İbrahim Diyar ve beraberindeki öğrenciler yarışma öncesi projelerini Afyonkarahisar İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’a sundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yalçın, “İlimizi TEKNOFEST 2021 İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Finalinde temsil edecek, bu çalışmaya emek sarf eden okul müdürümüz İbrahim Diyar’a takım danışmanı bilişim teknolojileri öğretmeni Aktin Kılıç’a, öğrencilerimiz Nisan Pazarkaya ve Ergün Eren Güven’e teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.
Ziyaret hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi. >> Burak AYDIN’ın Haberi

 

HAYATA YOL VER PROJESİ
“Hayata Yol Ver Projesi” kapsamında özellikle uluslararası ve şehirlerarası yollarda karşımıza çıkan yabani hayvanların trafik işleyişine etkilerini ve trafiğin yaban hayatına olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak hedeflenmişti. Sensörler, motor sürücüleri ve bluetooth araçları aracılığıyla yabani hayvanların yol/otoyolda güvenli geçişlerinin sağlanacak ve sürücüler erken uyarı sistemi ile uyarılarak hem kendi güvenlikleri korunmuş hem de doğal hayatın akışı bozulmamış olacaktır. Böylelikle projeyle birlikte doğaya ve insana daha güvenli bir ortam sunulabilecektir.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti