Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bolvadin Şampiyonluğu Son Haftaya Bıraktı

Ligin 29. haftasında evine Çeşme Belediyespor’u 2-1 mağlup eden Belediye Bolvadin Termalspor, puanını 58’e çıkartarak şampiyonluk yarışını son haftaya taşıdı

Ligin 29. haftasında evine

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Belediye Bolvadin Termalspor, ligin 29. haftasında evinde ligin en güçlü ekiplerin biri olan Çeşme Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı 0-0 eşitlikle geçilen maçın ikinci yarısında 56. dakikada Aybars ile öne geçen ekip Bolvadin oldu. Maçın 61. dakikasında penaltı kazanan Çeşme Umut Kaya ile gole çevirdi. Çeşme’nin 1-1 eşitliği yakalamasından sonra 90’da Tolga Divrik ile bir gol daha bulan Bolvadin maçı 2-1 kazandı. Puanını 58’e yükselten Bolvadin ligin zirvesine yerleşmişti. Sonrasında Tire penaltı ve golle öne geçerek maçı kazandı. Bolvadin ise Tire’nin kazanmasıyla ikinciliğe geçti.

Lider Tire ise evinde konuk ettiği Yunus Emre Belediyespor karşısında ilk yarıyı golsüz beraberlikle tamamladı. İkinci yarıda ise Yunus Emre’liler 48’de Aykut ile ilk golü bularak öne geçti. Daha sonra 52’de kazanılan penaltı ile Tire İlhan ile golü buldu. 1-1 eşitlikle devam eden maçın 84. dakikasında Ahmet ile bir daha bulan Tire, maçı da 2-1 kazandı.

Bolvadin 58 puana ulaşırken Tire de 60 puana ulaştı. Bolvadin ligin son haftasında (gelecek hafta) Yunus Emre Belediyespor’a konuk olacak, Tire ise Tepecikspor’a konuk olacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti