Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kültür Ve Turizmde Afyon’u Bir Adım Öteye Taşıdık”

Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, yayımladığı veda mesajında 7 yıllık görev süresi boyunca kültür ve turizm alanında Afyonkarahisar’ı bir adım öteye taşımayı başardıklarını belirtti.

Afyonkarahisar İl Kültür ve

Müdür Tanır, veda mesajında şu ifadelere yer verdi: “Afyonkarahisar’da 7 yılı tamamladık. İl Müdürlüğü ekibimizle 7 yıldan beridir Afyonkarahisar’a hizmet etmeye çalışıyoruz. Elhamdülillah devlet büyüklerimizin ve siyasi iradenin desteği, paydaş kurum, kişilerle ve sanat insanlarıyla güzel projelere de imza attık. Kültür ve turizm alanında Afyonkarahisar’ı bir adım öteye taşımayı başardık. Afyonkarahisar için 7 yıllık yaptığımız çalışmaların yeterli olduğuna, yeni kişilere de fırsat vermek gerektiğine inanıyorum. Gündemimde emeklilik de vardı. Dostlarımızın ısrarı ve kişisel kararım üzere çalışmaya devam etmeye karar verdim. Bakanlığımız, siyasi irade ve devlet büyüklerimizden Afyonkarahisar’dan ayrılma noktasında müsaade istedik. Siz Afyonkarahisarlı hemşehrilerimden de müsaade istiyorum. İki ay önce Afyonkarahisar’daki evimi satarak Muğla Seydikemer’e taşındım. Afyonkarahisar’dan ayrılma noktasında ilk adımımızı attık. Talebimiz doğrultusunda inşallah Ankara’ya görevlendirildik.”

“DESTEĞİNİ ESİRGEMEYEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM”

Mehmet Tanır, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Desteğini her zaman yanımızda hissettiğimiz Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan’a, Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy’a, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ile Hasan Arslan’a ve önceki dönem Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu’na, Valilerimize, Belediye Başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızın değerli müdür ve başkanlarına, sivil toplum kuruluşlarına, turizm sektörü temsilcilerine ayrı ayrı teşekkür ederim. Konaklama Tesis Sahipleri, Otel Genel Müdürleri, Seyahat Acenteleri, Restoranlar, Rehberler velhasıl tüm turizm sektör temsilcileriyle birlikte emek harcadık. Kendilerine teşekkür ederim. En önemli teşekkürü birlikte çalışmaktan keyif aldığım İl Müdür Yardımcılarıma, Şube Müdürlerime, Şeflerime, Müze ve İl Halk Kütüphane, İlçe Kütüphane Müdürlerime, İl Müdürlüğü Merkez ve Müze ile İl, İlçe Kütüphanelerde çalışan Uzman, Memur ve İşçi tüm mesai arkadaşlarıma başarı hikâyesini yazarken yanımda aşkla çalıştıkları için ayrı ayrı teşekkür ederim.”

“KENDİMİ AFYON’UN HEMŞEHRİSİ KABUL EDİYORUM”

Mehmet Tanır, sözlerini şöyle tamamladı:

“Kendimi Afyonkarahisar’ın bir hemşehrisi olarak kabul ediyorum. Ömrümüzün önemli bir zamanını vakfettiğimiz Afyonkarahisarlı hemşehrilerime hürmetlerimi sunarım. Varsa haklarını helal etmelerini istirham ediyorum. Basınımızın fedakâr çalışanları ilimizi tanıtma, kültür ve sanatı yayma, turizmi geliştirme noktasında her zaman yanımızda oldular kendilerine teşekkür ederim. Saygılarımla Afyonkarahisarlı aziz hemşehrilerime ve tüm dostlarıma duyurulur. ‘Baki kalan bu kubbede bir hoş seda imiş.’ Elvada Afyon.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti