Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kurtla Bir Olup Kuzuyu Yedikten Sonra, Çobanla Oturup Yas Tutanlardan Kendinizi Koruyun”

AK Parti Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay, ana muhalefeti sert sözlerle eleştirdi. Uluçay, “Kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup yas tutanlardan kendinizi koruyun” dedi

AK Parti Afyonkarahisar Belediye

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ceylan Uluçay,  seçmen ziyaretlerini sürdürüyor.

“HDP’LİLERLE OTURUP ŞEHİT CENAZESİNDE YAS TUTAR

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. İbrahim Yurdunuseven ve teşkilat mensupları ile birlikte Selçuklu mahallesinde yaptığı ziyarette konuşan Başkan Adayı Uluçay, “Bizim milliyetçilik değerlerimiz geçmişten günümüze her daim aynıdır ve değişmez. Ankara’da askerimizi şehit eden teröristlerin siyasi uzantıları ile oturup kalkıp, Afyonkarahisar’da şehit cenazesinde yas tutar gibi yapar ve milliyetçiyim derseniz HDP ile olan ilişkinizi gündeme getirirler. Bunlar kurtla bir olup kuzuyu yedikten sonra çobanla oturup kuzuya ağlayanlardır. Bu yüzden bunlardan kendinizi koruyunuz.” dedi.

“BİZ MİLLETİN DEĞERLERİNİ GÖZETİYORUZ”

Başkan Adayı Uluçay, şunları kaydetti:

“Bizim milliyetçilik anlayışımız, 85 milyonu bir gören, beraber gören, birbirine kardeş gören bir anlayıştır. Bu noktada, bu tarifte, bizim ile Afyonkarahisar’daki hemşehrilerimizarasında hiçbir anlaşmazlık söz konusu olamaz. Biz, bu milletin değerlerine saygılı, önem veren, hassasiyetle gözeten bir partinin mensuplarıyız. Birileri gibi gücü eline geçirince başörtülüleri bu ülkeye sığdıramayan ama seçim zamanı geldiğinde o kardeşlerimizden oy avcılığına soyunan zalimler gibi değiliz. Bizim derdimiz de arzumuz da hizmettir. Aziz hemşehrilerimize hizmet etmenin gayesi içerisindeyiz.”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti