Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kütahya Belediyesinden pazarcı esnafına destek

Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan

Kütahya Belediyesi tarafından hazırlanan 100 bin adet etiket, Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası tarafından pazarcı esnafına dağıtılacak.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, pazarcı esnafının isteğini yerine getirdi. Kütahya Belediyesi pazar yerlerinde tek tip etiket olması gerekliliği çerçevesinde ücretsiz olarak hazırladığı 100 bin adet etiket, Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası tarafından pazarcı esnafımıza dağıtılacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, “Biz şehrimizi, esnafıyla iş adamıyla memuruyla işçisiyle bürokratıyla daha üst seviyelere taşıma ve nitelikli hizmeti daha hızlı bir şekilde vatandaşımıza sunmak adına bu tür çalışmaları önemsiyoruz. İlklerin şehri olmanın gereği olarak Sayın Başkanımız esnafımızın talebi olarak böyle bir konuyu bize getirdiğinde, nasıl olması gerekiyorsa ücretini Belediyemizin karşılaması kaydıyla gereğini yapın dedik. Emek verdiler ve tezgâhlara konacak etiketleri hazırladılar. Ben de kendilerine ve bu işe gönül veren tüm esnaflarımıza teşekkür ediyorum. Benzer hizmetlerimizi de diğer esnaf gruplarımız için de yapmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Kütahya Sebzeciler ve Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanı Hakan Akdaş, “Belediye Başkanımız pazarcı esnafımıza yaptırmış olduğu etiketlerden dolayı teşekkür ederiz. Yönetmeliğe göre pazar yerlerinde tek tip etiket olması gerektiğinden dolayı Belediye Başkanımız, 100 bin adet etiketi ücretsiz olarak bizlere teslim etti. Esnaflarımız da ihtiyacı olduğu kadar kullanıyor. Belediyenin pazarcı esnafına ücretsiz etiket vermesi Türkiye’de bir ilktir. Tüm esnaflarımız adına Sayın Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti