Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maçlar Pazar günü aynı saatte

AFJET Afyonspor’un lider Manisa

AFJET Afyonspor’un lider Manisa Futbol Kulübü ile oynayacağı maç ve Meksa Yatırım Afyon Belediyespor’un Tofaşspor basketbol takımını konuk edeceği maç Pazar günü aynı saatlerde oynanacak. Basketbol maçı 13.00’te, futbol maçı ise 13.30’da başlayacak

Afyonkarahisar’ı ulusal bazda temsil eden AFJET Afyonspor ve Meksa Yatırım Afyon Belediyespor maçları bu hafta Pazar günü oynanacak. AFJET Afyonspor lider Manisa Futbol Kulübü’nü konuk edecek. Bu maç Afyonspor açısından çok önemli. Öte yandan Meksa Yatırım Afyon Belediyespor basketbol takımının ağırlayacağı Tofaşspor ise ligin en farklı skorlarına imza atan ekiplerden. Afyon Belediye’nin ağırlayacağı Tofaş ligde 3. sırada yer alacak. 6 maçta 5 galibiyet alan Tofaş bu maçı kazanmak istiyor.
Afyon Belediye’nin Tofaşspor ile oynayacağı maç Pazar günü Prof. Dr. Veysel Eroğlu Spor Salonu’nda saat 13.00’te başlayacak.
AFJET Afyonspor’un, Manisa Futbol kulübü’nü ağırlayacağı maç ise Pazar günü Zafer Stadyumu’nda saat 13.307da başlayacak. Afyon Belediyespor ve AFJET Afyonspor’un maçı için şehirde bulanan herkes kararını verecek ve basketbol veya futbol maçına gidecek. Emniyet mensupları, basın mensupları, halk ve yöneticiler Pazar günü oynanacak bu iki önemli maçta görev alacak.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti