Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

 “Atatürkçülükle ilgileri yok, halk onları sandığın dibine gömecek”

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, mevcut CHP zihniyetinin Atatürkçülükle ilgisi olmadığını belirtti. “Türk halkı da Afyon halkıda akıllıdır. Halk bunları görüyor, gereğini sandıkta yaparak onları sandığın dibine gömecek.” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Dr. Hasan Arslan, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in icraatlarının kitaplara sığmadığını söyledi.

“CUMHURBAŞKANIMIZ EZİCİ BİR FARKLA LİDERİMİZ OLACAK”

Hizmet siyasetinin, AK Parti’nin düsturu olduğunu belirten Arslan, “Hizmet siyaseti AK Parti’nin düsturudur. Sonuna kadar hizmet etmek bizim görevimizdir. Afyonkarahisar Belediyesi de bunu şimdiye kadar gösterdi. İnşallah kalan zamanında da onu tamamlayacak. 14 Mayıs’ta halkımız kararını verdi. Milletvekili sayısıyla Cumhur İttifakı’na destek olarak en yüksek milletvekili sayısının Cumhur İttifakına verdi. Bu biz Cumhur İttifakının Türkiye’yi yönetmesini istiyoruz demektir. Cumhurbaşkanı seçimi ikinci tura kaldı. Ama ikinci turda da inşallah Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, ezici bir farkla yeniden liderimiz olacak, Türkiye’nin başına geçecek. İcraatlerimiz ondan sonra tekrar başlayacak. Durmak yok, yola devam. Doğru adımlarla inşallah Türkiye Yüzyılı başlayacaktır.” dedi.

“HDP İLE YAN YANA OLDUKLARINI İNKAR EDİYORLAR”

“Sahada seçim çalışmalarında gördüğümüz bazı şeyler var. Bunlara üzülüyoruz.” diyen Arslan şöyle konuştu: “Millet İttifakı’nın siyasileri, arkadaşlarımız öyle bir çalışma yapıyor ki, HDP’ ile bir arada olmadıklarını, HDP’nin aslında masada olmadığını söylüyorlar. Yani Atatürk diyor ki Türk milleti akıllıdır. Afyon halkı da akıllıdır. Millet İttifakı mensupları HDP ile bir arada olmadıklarını, PKK’yla bir arada olmadıklarını söyleyerek aslında Afyon halkını akılsız sayarak hakaret etmeye çalışıyorlar. Kabullenmek yerine yalan söylüyorlar. Bu doğru bir siyaset değil. Türk Milleti buna cevabını sandıkta verecektir.”

“HALK BUNLARI GÖRÜYOR GEREĞİNİ SANDIKTA YAPACAK”

Arslan sözlerini şöyle tamamladı: “CHP diyor ki ‘Mavi vatan yayılmacılıktır.’ Bu mümkün mü? Üç tarafı denizlerle çevrili topraklar var. Atatürk’ün denizlere hâkim olmayan zaferi kazanamaz sözünü hatırladığımız zaman üzülüyoruz. Bunlar nasıl Atatürkçüler? CHP’nin söylediği ‘Mavi vatan yayılmacılıktır.’ söylemini bunun yanına nasıl koyabiliriz? Bunlar Atatürk’ü nasıl savunabilirler bilmiyorum. Daha konuşacak çok şey var. Türk ordusu katildir diyen bir yazar CHP’den milletvekili adayıdır. Bu nasıl olur? Türk halkı bunları görüyor. Afyon halkı da görüyor. Yine Atatürk’ün dediği gibi Türk halkı akıllıdır, Afyon halkıda akıllırdır ve sandıkta gereğini yaparak, onları sandığın dibine gömecektir.” >> Şeyda YEŞİLÇAY’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti