Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maliye Bakanı’ndan Kırlıoğlu’na teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar merkezli olarak patlayıcı
Maliye Bakanı’ndan Kırlıoğlu’na teşekkür

Afyonkarahisar merkezli olarak patlayıcı ve kimyasal ürünler alanında hizmet veren ve yıllardır vergi rekortmenliğini sürdüren Kırlıoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş’ye en yüksek vergi ödeyen işletmelerden birisi olması nedeniyle Afyonkarahisar Defterdarlığı tarafından, Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın imzasını taşıyan teşekkür belgesi verildi. Bakan Naci Ağbal’ın imzasıyla “2017 yılında ilinizde Kurumlar Vergisi’nde en yüksek beyanda bulunan ilk 5 mükellef arasında olmanız dolayısıyla kutlar, ülke ekonomisine yaptığınız değerli katkılardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim” ifadelerine yer verilen teşekkür belgesini Afyonkarahisar Defterdarı Murat Toy, Kırlıoğlu Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş. sahiplerinden Süleyman Kırlıoğlu’na teslim etti.
Afyonkarahisar’da hizmet veren bir çok işletme arasında en yüksek vergi beyanında bulunan Kırlıoğlu A.Ş.’nin sahibi olan Süleyman Kırlıoğlu’na yapılan ziyarette İl Defterdarı Murat Toy, Kocatepe Vergi Dairesi Müdürü Tuncay İlhan, Tınaztepe Vergi Dairesi Müdürü Eyüp Çiftci ve Gelir Müdürü Mustafa Yılmaz da hazır bulundular. Defterdar Toy, Kırlıoğlu ailesinin ülke ekonomisine olan katkılarının süreceğine emin olduklarını belirtirken, işadamı Süleyman Kırlıoğlu da “Allah utandırmasın” temennisinde bulundu.
KIRLIOĞLU A.Ş. HAKKINDA
Yer altı madenciliğinden açık ocak işletmeciliğine, taş ocakçılığından endüstriyel hammadde üretimine, otoyol yapımından baraj inşaatına uzanan patlayıcı madde gereksinimi duyulan tüm çalışmalarda 1996 yılından bu yana hizmet veren Kırlıoğlu, Afyonkarahisar’da bulunan üretim, depolama tesisleri, İzmir’de bulunan patlayıcı madde depolama tesisi, kendine ait ADR sertifikalı taşıma filosu ve Türkiye’nin bir çok bölgesindeki anlaşmalı satıcıları ile faaliyetlerini sürdürüyor. Kırlıoğlu, sektörün ihtiyacı olan DYNEX markası ile Emülsiyon Tip Patlayıcı MethanEX markası ile yeraltı kömür madenleri için Grizu Güvenli patlayıcı detEX Markası ile Elektriksiz Kapsül ve ANFOex markası ile Anfo üretimini yapan tek %100 yerli sermayeli firma olarak, patlayıcı sektörünün parlayan yıldızı konumunda. Kırlıoğlu, Bosna Hersek’te bulunan Ateşleme Sistemleri üretim tesislerinde tüm bileşenleri ile Elektrikli Kapsül, Elektriksiz Kapsül Başlığı, Adi Kapsül ve Şok Tüp üretimi yapmakta. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti