Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’nin 13 aday adayı var

  MHP İl Başkanı

 

MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adaylığı için 13 başvuruyu kabul ettiklerini bildirdi. İl Başkanlığı ve parti genel merkezinin son derece titiz bir çalışma yaptığını belirten Kocacan, “Genel Merkezimizin yapmış olduğu incelemede olağan dışı başvurular yapıldığı ve bu başvurular içerisinde terör örgütleriyle iltisaklı olan kişiler tespit edilmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda bu sızmalar önlenmiştir.”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar il Başkanı Mehmet Kocacan, MHP 28. Dönem Afyonkarahisar Milletvekili aday adayları listesinin belirlendiği açıkladı.

MHP Afyonkarahisar 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için toplam 13 başvuru yapıldı. MHP’den; Aziz Aslan, Ersan Özgür, İbrahim Aksu, İsmail Aydoğuş, Mehmet Emre Demiral, Mehmet Hakan Çolpan, Mehmet Taytak, Murat Gökhasan, Mustafa Güllü, Mustafa Gün, Ömer Çelebi, Salih Güneş ve Yücel Genç aday adaylığı başvuruda bulundular. MHP İl Başkanı Mehmet Kocacan, partisine 13 kişinin 28. Dönem Milletvekili aday adaylığı için başvurduğunu bildirdi. Kocacan, “Partimize milletvekili aday adayı olmak için başvuruda bulunan bazı kişilerin dosyalarını kabul etmedik. Bu süreçte aday adaylarımızı seçerken il başkanlığı olarak hem biz ve hem de genel merkezimiz çok dikkatli ve sıkı bir inceleme yaptık. Genel Merkezimizin yapmış olduğu incelemede olağan dışı başvurular yapıldığı ve bu başvurular içerisinde PKK ve FETÖ ile iltisaklı olan kişiler tespit edilmiştir. Yapılan incelemeler sonucunda bu sızmalar önlenmiştir. 14 Mayıs’ta elbirliğiyle istiklalimize, istikbalimize, davamızın itibarına ve Türkiye’nin gelecek haklarına yüreğimizle sahip çıkıp hep birlikte katkı sağlayacağız. Mübarek Ramazan ayımızın nice manevi güzelliklere vesile olmasını niyaz ediyorum.” dedi. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti