Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Millet İttifakı üyeleri kahvaltıda buluştu

DP Genel Başkanı Gültekin

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’de herkesin eşit fırsatlardan yararlanması için çalıştıklarını söyledi.

Millet İttifakı bileşenleri Afyonkarahisar İl Başkanları, yetkilileri ve DP Genel Başkanı ve 13. Cumhurbaşkanı Yardımcısı adayı Gültekin Uysal’ın ev sahipliğinde kahvaltılı toplantı Reisoğlu konağında yapıldı. Toplantıya; Millet İttifakı paydaşı siyasi partiler; CHP, DEVA, DP, İYİ Parti, SP teşkilat üyeleri ve yöneticileri, İYİ Parti Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, DEVA Partisi İl Başkanı Kadir Daylık, Zafer Partisi İl Başkanı Av. Ahmet Bilal Öztürk, SP İl Başkanı Beytullah Karataş, CHP Aydın Milletvekili Av. Evrim Karakoz, CHP Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, CHP’li Belediye Başkanları İhsaniye Belediye Başkanı Tunay Türkmen, Sultandağı Dereçine Belediye Başkanı Ömer Yıldız, Sultandağı Yeşilçiftlik Belediye Başkanı Mehmet Ali Sakal, CHP’nin 2. sıra adayı SP Genel Başkan Yardımcısı Fatih Aydın, CHP İl Başkanı Av. Yusuf Onur Seçme, İYİ Parti 5. sıra milletvekili adayı İbrahim Acar, CHP 6. sıra milletvekili adayı Anıl Halis Akar, Gelecek Partisi İl Başkanı Niyazi Ertaş, bu partilerin üyeleri, teşkilat mensupları, ev sahibi DP Genel Başkanı Gültekin Uysal olmak üzere yoğun katılım gözlendi.
“EL ELE DOĞRULUĞU KAZANDIRACAĞIZ”
Toplantıda konuşan CHP Aydın Milletvekili Av. Evrim Karakoz, ilk ve orta öğrenimi Sandıklı’da gördüğünü, avukatlık stajını merhum CHP Milletvekili Av. Ahmet Toptaş’ın yanında yaptığını söyledi. Karakoz, “Afyonkarahisar’ın benim için özel ve önemli bir yeri var. Dün Afyonkarahisar’ın İhsaniye ilçesinde seçim çalışması yaptık. Bugün Sandıklı ve Dinar ilçelerinde seçim çalışması yapacağız. El ele verip birlikte iktidarın yalan siyasetine karşı doğruluk ve dürüstlüğü kazandıracağız.” dedi.
“SANDIKLARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
İYİ Parti Afyonkarahisar Milletvekili Av. Hakan Şeref Olgun, 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçiminde AK Partinin Cumhurbaşkanı adayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kaybedeceğini söyledi. Olgun, “28 Mayıs Pazar günü AKP kaybedecek. Bizler Millet İttifakı bileşenleri olarak seçimi almak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sandıklarımıza sahip çıkarak Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13’ncü Cumhurbaşkanı seçilmesiyle görevimizi tamamlayacağız.” diye konuştu.
“28 MAYIS’TA ZAFER BİZİM OLACAK”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Milletvekili Av. Burcu Köksal, seçim sürecinde Millet İttifakı bileşenlerine verdikleri destek ve emekleri için teşekkür etti. Köksal, “14 Mayıs seçiminde iktidar kaybetti, tek adam kazanamadı. Millet İttifakı bileşenleri olarak bir lokomotif gibi çalışarak partimizin Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Çankaya Köşküne çıkaracağız. İktidar sürekli bir karalama kampanyası yürüttü. Erdoğan, bunu itiraf etti. Yalan algı kampanyası yürüttüler. Oslo’da PKK ile görüşüp, Dolmabahçe’de HDP ile mutabakat imzaladılar. TBMM’ye üç defa Apo’nun affı için kanun teklifi getirdiler. ‘Sümüklü Fetö’nün’ beraat edebilmesi için kanun değişikliği yaptılar. Habur sınırında kurdukları çadır mahkemelerinde şerefli Türk Savcılarına teröristleri beraat ettirdiler. Kırmızı bültenle aranan terörist Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkarıp yerel seçimde Binali Yıldırım’a oy istettiler. Bunları yapanların Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı Yardımcısı adaylarına laf etmeye hakları yoktur. 28 Mayıs Pazar günü yapılacak olan seçim sonrası zafer bizim olacaktır.” şeklinde konuştu.
“28 MAYIS SONUNDA BAHARI GETİRECEĞİZ “
Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Yardımcısı CHP Afyonkarahisar ikinci sıra milletvekili adayı Fatih Aydın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve ilk tur Cumhurbaşkanı seçimi için gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Aydın şunları söyledi: “ Seçim sürecinde gece gündüz demeden çalıştık. Cumhurbaşkanı seçimi birinci turda bitmedi. Devletim önce aile şirketi sonra tek adam rejimine gitti. İnsanlarımıza hakaret eden, başına çay atan bir zihniyet iktidardadır. Biz gardiyan devlet değil garson devlet istiyoruz. İnsanlarımız siyasetle birbirinden ayrıştırıldı. Bizler yöneticilerimizin namazına, orucuna, taktığı gümüş yüzüğüne yani şekline bakmayız. Onların adil olup olmadıklarına, liyakatli olup olmadığına, ihaleleri nasıl dağıttıklarına bakarız. İnşallah 28 Mayıs Pazar günü yapılacak ikinci tur Cumhurbaşkanı seçimi sonucu baharı getireceğiz.”
“ZOR BİR YOLDA MİLLETİMİZ İÇİN İLERLİYORUZ”
Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, davetine icabet eden Millet İttifakı bileşenlerine teşekkür etti. Uysal şöyle konuştu: “Bizler Millet İttifakı olarak zor bir yolda ilerliyoruz. Normal rekabet şartlarıyla yarışmıyoruz. Siyasi parti görünümlü bir organize suç şebekesiyle karşı karşıyayız. Kamu kaynakları kitabına uydurarak 21 yıldır soyuluyor. Biz bu soygunu sonlandırmak için mücadele veriyoruz. Kutsal bir mücadele veriyoruz. Cumhuriyetimizi tüm değerleriyle birlikte bir çakıl taşını kaybetmeden gelecek nesillere aktarma görevimiz var. Bu ülkede herkesin yarınından emin ve eşit fırsatlardan yararlanmasını istiyoruz. Bir avuç insanın cürüm işleyen aile şirketi yanında aslan payını almasına sesimizi, sözümüzü yükseltiyoruz. Kanımıza dokunan iftiralara karşı dişe diş, kora kor cevap vereceğiz.>> Hayriye CANER’in Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti