Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Play-Off’larda Kumalar liderliğe geçti

Play-Off Grubu’nda liderlik için

Play-Off Grubu’nda liderlik için yarışan Kocaöz Belediyespor ve Sandıklı Kumalarspor liderlik maçına çıktı. Maçı kazanan Sandıklı Kumalarspor liderlik koltuğuna geçmeyi başardı

 

1. Amatör Lig Play-Off potasında mücadele eden Sandıklı Kumalarspor ve Kocaöz Belediyespor liderlik yarışı için 6’şar puanla yarışırken karı karşıya geldi. Kıran kırana geçen maçta iki ekipte tüm kozlarını sahneledi. Maçın ilk yarısı 0-0 eşitlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında yapılan değişikliklerle oyunun akışına yön vermek isteyen teknik ekipler, kontrolü eline almak için çaba harcadı. 80. dakikada gelişen Kumalar atağında yapılan ortaya kafa ile vuruş yapan Gürkam Tetik takımını 1-0 ne geçiren isim oldu.
Maçın kalan dakikalarında başka gol olmazken 90+7’de Serhat Aras gördüğü direkt kırmızı kartla Kocaöz Belediye’yi 10 kişi bıraktı.
Maçta başka gol olmayınca Sandıklı Kumalarspor rakibi Kocaöz Belediyespor’u 1-0 mağlup etti. Sandıklı Kumalarspor puanını 9’a çıkararak liderlik koltuğuna oturdu. Kocaöz Belediyespor ise 6 puanda kalarak 2. sırada kaldı.
Grup’ta oynanan diğer maçlarda ise Mahmutköyü 1453 Gençlikspor, Döğer Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı. Kıran kırana geçen maçta iki ekipte kazanmak için tüm güçlerini sahaya yansıttı fakat maçtan galip çıkmadı. 2-2 biten maç sonrasında Mahmutköyü hanesine ilk puanını yazdırdı.
İhsaniye Belediye ise Beyyazı Belediye karşısında ilk galibiyetini aldı. Maçı 2-1 kazanan İhsaniye Belediyespor, hanesine ilk 3 puanını yazdırdı ve 4 puana ulaştı.
>> Mustafa ERTÜRK’ün Haberi

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti