Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Maske-mesafe ve hijyene dikkat

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe gazeteniz Kocatepe’ye ziyaretinde korona virüs tedbirlerinin önemine işaret etti

 

Afyonkarahisar Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
24 Temmuz tarihinde kutlanan Basın Bayramı nedeniyle tebriklerini dile getiren Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe, Afyonkarahisar Valiliği personelinin, Vali Gökmen Çiçek önderliğinde ilin sorunlarının çözümü için gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürdüğünü bildirdi.
“TÜM ÇALIŞMALAR AKSATILMADAN SÜRDÜRÜLÜYOR”
Pandemi sürecinin getirdiği öncelikler doğrultusunda tüm çalışmaların aksatılmadan sürdürülmeye çalışıldığına dikkat çeken Vali Yardımcısı Mehmet Boztepe, “Bu ziyaretimiz vesilesiyle bir kez daha tüm Afyonkarahisarlı hemşehrilerimize maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat etmeleri konusunda uyarıda bulunmak istiyoruz. Yaz günlerinde düğün organizasyonlarımız ve diğer sosyal etkinliklerimiz devam ediyor. Hemşehrilerimizden bu organizasyonlar kapsamında maske-mesafe ve hijyen hassasiyetlerini sürdürmelerini bekliyoruz. Sağlık, polis ve jandarma görevlilerimizin uyarılarına kulak vermelerini rica ediyoruz.” dedi.
>> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti