Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MasterChef kim elendi 15 Ekim

MasterChef’te dün akşam kim elendi? Stüdyoda duygusal dakikalar… 15 Ekim Pazar MasterChef All Star’a kim veda etti, Kerem mi, Esra mı?

MasterChef’te dün akşam kim

#Masterchef Kim Elendi#15 Ekim Pazar Masterchef#Masterchef’e Veda Eden İsim

MasterChef’te dün akşam elenen isim belli oldu! Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef’te dün akşam (15 Ekim) eleme gecesi yaşandı. Yayınlandığı tüm sezonlar büyük bir heyecanla takip edilen MasterChef’te bu yıl yine çekişmeli ve heyecanlı bölümler seyirciyi ekrana kilitliyor. 15 Ekim MasterChef kim elendi? sorusu da programın sıkı takipçileri tarafından merak ediliyor. Bu hafta eleme potasında Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga mücadele etti. Yarışmacılar eleme gecesinde şeflerin kendilerinden istediği tabağı en iyi şekilde yapmanın yollarını aradı. Finale kalan isim ise Esra ve Kerem oldu. Peki, Bu hafta MasterChef’te kim elendi? MasterChef’e veda eden isim açıklandı mı?

MasterChef’te kim elendi? sorusu yanıt buldu! Tv8 ekranlarında yayınlanan MasterChef’te her akşam birbirinden çekişmeli oyunlar oynanıyor. Eleme oyunları sonrasında belirlenen isimler haftanın son günü eleme gecesinde karşı karşıya geliyor. Bu hafta da eleme oyununda Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga karşı karşıya geldi. Yarışmacılar şeflerin istediği tabağı yapabilmek için kıyasıya mücadele verdi. Peki, 15 Ekim Pazar MasterChef’te kim elendi? İşte eleme gecesi yaşananlar…

Fenomen yarışma programı MasterChef’in 15 Ekim Pazar akşamı yayınlanan bölümünde eleme oyunu oynandı. Eleme oyununda Tahsin, Sergen, Kerem, Kıvanç, Metin, Esra ve Tolga karşı karşıya geldi. Şefler yarışmacılardan ördek göğsü ile birlikte yapılabilecek bir tabak hazırlamalarını istedi. Yarışmacılar şeflerin beğenisini kazanabilmek için üst düzey performans gösterdi. Değerlendirme ardından ilk etapta elemeden kurtularak balkona çıkan isimler; Metin, Tahsin ve Kıvanç oldu.

Potada kalan dört isim Kerem, Sergen, Esra, Tolga eleme gecesinin ikinci tabağını yaptı. İkinci yemek ise Danilo Zanna’dan geldi. Yarışmacılar eleme oyununun ikinci aşamasında Danilo Şef’in ”Puantiye” tabağını yaptı. Sona kalan 3 isim Kerem, Sergen ve Esra oldu. Daha sonra ise Esra ve Kerem finale kaldı. Bu hafta aralarında en kötü tabağı yaparak MasterChef’te elenen isim Kerem oldu! Kerem, MasterChef macerasına veda etti…