Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Mavi Kapak Kampanyası”na bir destekde Sandıklı Belediyesi’nden

Bu haberin fotoğrafı yok
"Mavi Kapak Kampanyası"na bir destekde Sandıklı Belediyesi'nden

Engelli vatandaşların ihtiyaç duyduğu araçların alımı için düzenlenen Mavi Kapak Kampanyası kapsamında Sandıklı Belediyesi öncülüğünde toplanan bir kamyonet dolusu kapak Afyonkarahisar Engelliler Meclisine teslim edildi

Kampanyaya ilçede bulunan okullar, özel yurtlar, resmi kurumlar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sandıklı Belediyesi Zabıta Müdürü İbrahim Güntaş, “Teslim edilen mavi kapaklarla bir çok engelli vatandaşın engeli biraz olsun ortadan kalkacaktır. Engelli olmak Allah’ın takdiridir. Bugün engelli olmasak da ilerde engelli olmayacağımızın garantisi yoktur. Bu yüzden bu durumu kabullenerek engelli vatandaşlarımızın hayata tutunması için elimizden gelenin fazlasını yapmaya hazırız. Bu kampanya kapsamında bize destek olan herkese duyarlılıklarından dolayı çok teşekkür ederim” dedi.
Sandıklı Belediyesi öncülüğünde toplanan bir kamyonet dolusu mavi kapak karşılığında toplam 10 tekerlekli sandalyenin geleceğini dile getiren yetkililer, şuana kadar 1 tekerlekli sandalyenin teslim edildiğini belirtti. Teslim alınan tekerlekli sandalye Afyonkarahisar Kamuda Çalışan Engelliler Derneği Başkanı Süleyman Yavuz ve Sandıklı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Şuayip Binbir tarafından Sandıklı İlçesi Çambeyli Köyü’nde okuyan acil ihtiyaç sahibi engelli öğrenciye verildi. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti