Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mazot Kaç Lira Oldu? 2 Aralık 2023 Fiyatları

Akaryakıt fiyatları değişti! Petrol kazançlarını sildi! 2 Aralık 2023 mazot, benzin fiyatı ne kadar?

Akaryakıt fiyatları değişti! Petrol

 

mazot kaç lira oldu 2 Aralık 2023 Fiyatları

Brent petrol ve dolar kurundan etkilenen benzin fiyatı ve motorin fiyatları liste güncelledi. OPEC+ toplantısı öncesi 84 dolar seviyelerine kadar yükselen brent petrol, toplantıda alınan kararlara rağmen kazançlarını bir kısmını sildi.

OPEC+ üyesi ülkeler, gönüllü üretim kısıntılarını 2024’ün 1. çeyreğinin sonuna kadar uzattıklarını açıkladı. Petrol piyasasında yaşanan gelişmeleri yakınen takip eden araç sahipleri yaşanan gelişmeler sonrası ‘Akaryakıt zam var mı? Benzin fiyatı ne kadar? Motorine zam var mı?’ aramalarını sıklaştırdı. Peki söz konusu gelişmeler akaryakıt fiyatları tarafına nasıl yansıdı? Benzin fiyatı ve motorin fiyatları için indirim, zam geldi mi? Akaryakıt fiyatları değişti!

Petrol kazançlarını sildi! 2 Aralık 2023 mazot, benzin fiyatı ne kadar?

Akaryakıt fiyatları değişti! Petrol kazançlarını sildi! 2 Aralık 2023 mazot, benzin fiyatı ne kadar?
Benzin, mazot fiyatı son dakika…Akaryakıt fiyatları tarafında benzin fiyatı ve motorin fiyatları liste güncelledi. Piyasalarda gözler OPEC+ toplantısındaydı. Toplantıda beklentiler doğrultusunda üretim kısıntısının devam edeceğine yönelik kararlar alındı. Ancak üretim kısıntısı kararına rağmen brent petrol kazançlarını sildi. Bugün de 78,88 dolar seviyesinde işlem görüyor.

OPEC+ KARARINA RAĞMEN BRENT PETROL GERİLEDİ

Akaryakıt fiyatları liste güncelledi. OPEC+ ülkelerinin ocaktan itibaren uygulamaya koyacağı üretim kotalarını belirlemesi bekleniyordu. Grubun üretim kesintilerinde artışa gideceği beklentisi fiyatların yukarı yönlü hareketini destekliyordu. OPEC+ grubunun günde yaklaşık 900 bin varillik arz kesintisini kabul etmesine rağmen gün içerisinde 84 doları aşan brent petrol, bugün 78,88 dolardan işlem görüyor. Peki OPEC+ üye ülkeler petrol üretimlerini ne kadar kısacak? Gelişmeler nasıl yansıdı? Benzine, motorine indirim zam var mı? Akaryakıt fiyatları ne kadar oldu? İşte brent petrol, benzin ve mazot fiyatı için son dakika gelişmeleri ve tüm detaylar..
MOTORİN FİYATLARI İÇİN İNDİRİM, ZAM VAR MI?

Motorin fiyatları (mazot fiyatı) için yeni zam, indirim haberi bulunmuyor.

Akaryakıt fiyatları değişti! Petrol kazançlarını sildi! 2 Aralık 2023 mazot, benzin fiyatı ne kadar?
BENZİN FİYATI İÇİN İNDİRİM, ZAM VAR MI?

Benzin fiyatı için yeni zam, indirim haberi bulunmuyor.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti