Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MCG Marble Hotel 80’ler dizi oyuncularını konuk etti

MCG Marble Hotel 80’ler dizi  oyuncularını konuk etti

Yenilenen yüzü ile şehir otelciliğinde ön plana çıkan MCG Marble Otel, 80’ler dizisinin sevilen oyuncularını konuk etti

 

80’ler dizi oyuncularından Bahtiyar karakterini canlandıran Faruk Sofuoğlu, Bekçi Bekir karakterine hayat veren Hacı Ali Konuk, Hilmi bey karakterini canlandıran Deniz Oral ile dizi ekibi MCG Marble Otel’in konuğu oldular. 80’ler dizi oyuncularının ziyaretinde Afyonkarahisar Vali Yardımcıları Dr. Mehmet Boztepe ve Nurullah Kaya’da yer aldılar.
YÖRESEL LEZZETLER
İKRAM EDİLDİ
80’ler dizi oyuncularını otelde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren MCG Çakmak Marble Otel Genel Müdürü Ebubekir Önder, “Türkiye’nin sevilen dizisinin oyuncularına Afyonkarahisarımızın gastronomi lezzetlerini ikram ettik. Misafirlerimiz UNESCO’nun “Yaratıcı Şehirler Ağı”na dahil ettiği Afyonkarahisar mutfağının coğrafi işaret tescilli lezzetlerinden kaymaklı ekmek kadayıfı çok beğendiler. Misafirlerimize Afyonkarahisarmızın lezzetlerinin yanı sıra tarihi ve kültürel mekanlarını da tanıtma fırsatı bulduk. Afyonkarahisar Vali Yardımcılarımız Dr. Mehmet Boztepe ve Nurullah Kaya’da misafirlerimizin ziyaretinde bizleri yalnız bırakmadılar. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.
“AFYONKARAHİSAR
SAKLI BİR HAZİNE”
80’ler dizi oyuncuları ise Afyonkarahisar’da olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek, “Afyonkarahisar saklı bir hazine gerek yemekleri olsun gerekse de tarih ve kültürel mekanları açısından herkesin görmesi gereken bir şehir. Bizleri ağırlayan MCG Çakmak Marble Otel’e çok teşekkür ediyoruz. Kendimizi evimizde gibi hissettik. En kısa zamanda tekrar Afyonkarahisar’a geleceğiz.” şeklinde konuştular.
80’ler dizisinin sevilen oyuncuları samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette MCG Marble Hotel’in tarihi Afyonkarahisar Kalesi manzaralı teras katında ellerine kaymaklı ekmek kadayıfını alarak hatıra fotoğrafı çekindiler. >> Burak AYDIN’ın Haberi