Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Meclis bugün İscehisar’da toplanacak – Kocatepe Gazetesi

İKİ ASALETEN ATAMASelçuk Çirkin,
Meclis bugün İscehisar’da toplanacak

İKİ ASALETEN ATAMA
Selçuk Çirkin, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcıları Osman Ziya Bilim ve İsmail Güleç’in vekaleten yürüttükleri göreve asaleten atandıklarını ifade etti. Çirkin, Bilim ve Güleç’e asil atama kararlarının hayırlı olmasını diledi. İl Özel İdaresi depolarında atıl vaziyette bulunan iki adet dalgıç pompa ve sondaj borularının, Sülümenli Belediyesi’ne verilmesi isteğini uygun gören; İmar Bayındırlık, Plan Bütçe ve İdari Hukuk İşleri komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi.
BİRİ HARİÇ İKİ TAHSİS UYGUN GÖRÜLDÜ
Çay ilçesine bağlı Akkonak köyü sınırlarında bulunan tapunun 4211 parselinde kayıtlı, 219,73 metrekare alanlı arsa ile 3949 parselinde kayıtlı 107,91 metrekare alanlı arsanın köy fırını yapılmak ve 3737 parselinde kayıtlı 182.00 metrekare alanlı arsanın da imam evi yapılmak üzere şerhli olarak muhtarlığa devredilmesi talep ediliyor. Tapunun 3949 parselinde kayıtlı 107,91 metrekare alanlı arsa yolda kalması nedeniyle tahsisi uygun görülmezken; 219,73 metrekare alanlı arsa ile 3737 parselinde kayıtlı 182.00 metrekare alanlı arsanın giderleri kendilerince karşılanmak üzere 10 yıl süre ile Akkonak köy muhtarlığına tahsisini uygun gören 4 ayrı komisyonun aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi.
TAHSİS SÜRESİ 25 YILA ÇIKARILDI
İl merkezinde ki Ataköy sınırlarında mülkiyeti İl Özel İdaresi’ne ait 10 yıl süre ile 15. Füze Üs Komutanlığı’nın yeniden yapılandırılması kapsamında ihtiyaç dahilinde Milli Savunma Bakanlığı’na 10 yıl süre ile tahsis edilen 19 adet toplam 123.562,00 metrekare alanlı taşınmazların, kalıcı bina ve tesis inşaa edilemeyeceği gerekçesiyle süresiz tahsisi talep ediliyor. İl Özel İdaresi kanununa göre 25 yıldan fazla tahsis yapılmasının mümkün olmaması nedeniyle tüm giderleri kendilerince karşılanmak üzere 19 adet taşınmazın 25 yıllığına tahsisini uygun gören; İmar Bayındırlık, İdari ve Hukuk İşleri, Plan Bütçe, Yatırımlar ve Kararlar komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile karar verildi.
SATIŞ TALEBİ KABUL EDİLDİ
Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyünde mülkiyeti İl Özel İdaresine ait 198 ada, 3 parselde kayıtlı, 3.63 metrekarelik hissesinin satılması isteğini uygun gören İmar Bayındırlık, Plan Bütçe, İdari Hukuk İşleri, ARGE komisyonlarının aynı yöndeki raporları oybirliği ile kabul edildi. İhsaniye ilçesine bağlı Karacaahmet köyü sınırlarında mülkiyeti İl Özel İdaresine ait tapunun 625 parselinde kayıtlı arsa vasfında ki taşınmazın yerine Meclisin 5 Haziran 2015 tarihinde aldığı karar iptal edilerek tapunun 621 parselinde kayıtlı, 1. 625.00 metrekare alanlı arsa vasfında ki taşınmazın düğün salonu yapılması amacıyla muhtarlığa tahsisini uygun gören komisyon raporları kabul edildi. Başkanlık divanına sunulan önergeler görüşülmesi için ilgili komisyonlara gönderildi. Meclisin Haziran ayı 3. toplantısı bugün İscehisar ilçesinde gerçekleştirilecek. >> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti