Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Meclisimizden Bir Belediye Başkanı Çıkmasını Hepimiz İsteriz”

ATSO Kasım ayı olağan toplantısında konuşan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, Meclis üyelerinden Belediye Başkan Aday Adayı olan Ömer Altınay ve Naci Mermer’i tebrik ederek, “Meclisimiz ’den bir Belediye Başkanı çıkmasını hepimiz arzu ederiz.” dedi.

ATSO Kasım ayı olağan

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclisi’nin 2023 yılının Kasım ayı olağan toplantısı, ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten’in idaresinde, ATSO Meclis Salonu’nda düzenlendi.

“Meclisimizden Bir Belediye Başkanı Çıkmasını Hepimiz İsteriz”

 

 

 

 

 

 

 

Çoğunluğun sağlanmasının ardından toplantıyı açan ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, “Meclis Üyemiz Sayın Mustafa Kocaşaban anjiyo olmuş. Kendisine acil şifalar diliyorum. Meclis Üyelerimizden, aynı zamanda Yönetim Kurulu Üyelerimizden Ömer Altınay Afyonkarahisar Belediye Başkanlığı’na aday adaylığı başvurusu dolayısıyla Yönetim Kurulumuzdan istifa etti. Yerine Meclis Üyemiz Sefa Topal, Yönetim Kurulu Üyemiz olmuştur. Sayın Altınay’a da, Sayın Topal’a da hayırlı olsun. Özellikle Meclisimiz ’den bir Belediye Başkanı çıkmasını hepimiz arzu ederiz. Yine Meclis Üyemiz Sayın Naci Mermer de İscehisar Belediye Başkanlığı için aday adayı olmuştur. Sayın Mermer’e de ‘hayırlı olsun.” dedi.

Toplantının ikinci ve üçüncü gündem maddelerinde ATSO Genel Sekreteri Ali Şenol, Meclis Üyeleri’ni bilgilendirdi. Toplantının ikinci gündem maddesinde 2023 yılı Ekim ayı karar özetleri oybirliğiyle kabul edildi. Toplantının üçüncü gündem maddesinde 2023 yılı Ekim ayı Hesap Hülasası oybirliğiyle tasdik edildi. Toplantının dördüncü gündem maddesinde ATSO Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Sömer, Yönetim Kurulu’nun 2023 yılının Ekim-Kasım faaliyetlerine ilişkin sunum yaptı.

Toplantının “Dilek ve Temenniler” bölümünde, ATSO Meclis Üyeleri Ali İhsan Çiloğlu, Naci Mermer ve Hatice Kaya söz alarak görüşlerini dile getirdi. ATSO Meclis Başkanı Mustafa Ali Çelikten, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak Meclis Üyeleri’ne katılımları dolayısıyla teşekkür etti ve toplantıyı kapattı.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti