Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mehmet Ali Erbil’in Kaç Tane Çocuğu Var?

Özel hayatı ile sık sık magazin gündeminde yer alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in kaç çocuğunun olduğu merak ediliyor. Mehmet Ali Erbil’in kaç çocuğu var? Detaylar haberimizde….

Özel hayatı ile sık

Bir dönemin efsanevi ismi ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in özel hayatı ve kariyeri merak ediliyor. Mehmet Ali Erbil hakkında merak ettiklerinizi sizler için araştırdık.

MEHMET ALİ ERBİL KİMDİR?

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil tiyatro ve sinema sanatçısı Saadettin Erbil’in oğlu olarak 8 Şubat 1957’de İstanbul’da doğmuştur. İlk ve ortaöğrenimini İstanbul, Ankara ve Balıkesir’de tamamlayan Erbil, dedesinin Hazreti Muhammed’ın eşinin soyundan geldiğini söylemiştir. Üvey babasının kendisini evde istememesi üzerine 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Yüksek Bölümüne yatılı olarak giren Erbil, Devlet Tiyatrosu’nda konuk oyuncu olarak başrolde En İyi Tiyatrocu Ödülü’nü kazanmıştır. Mezun olduktan sonra, Devlet Tiyatrosu’nda çalışmaya başlayan sanatçı, başta ‘Küheylan’ olmak üzere birçok oyunda oynadı ve daha sonra tek kanallı yayın döneminde TRT’de ‘Metronom’ adlı eğlence programında Derya Baykal’la, 1984 yılında da Çiğdem Tunç’la bir ikili oluşturdular. Özel kanalların açılmasıyla birlikte Erbil, TRT’den Kanal 6’ya geçiş yaptı. Daha sonra InterStar ve atv’de dizi, Show TV’de de program yapmıştır.

Birçok dizi, sinema ve program sunuculuğa yapan ünlü sanatçı Mehmet Ali Erbil, bir yarışma programı olan “Çarkıfelek” ile anılmıştır.  Dünyada sadece 100 kişide görülen Kaçış Sendromu hastalığına yakalanan Erbil, 2020 yılında Acıbadem Hastanesinde kök hücre nakli olmuştur.

 

MEHMET ALİ ERBİL’İN KAÇ TANE ÇOCUĞU VAR?

Beş kez evlelik yapan Mehmet Ali Erbil’in 1980-2011 yılları arasında yaptığı bu evliliklerden Sezin, Yasmin ve Ali Sadi isimli üç çocuğu vardır.