Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Menteş: Sevgi Yürüyüşüne Halkımızı Bekliyoruz

AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, yarın öğleden sonra yapılacak “Sevgi Yürüyüşü”ne tüm Afyonkarahisar halkını beklediklerini belirtti.

AK Parti Afyonkarahisar İl

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Menteş, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi yarın il teşkilatının düzenleyeceği “Sevgi Yürüyüşü”ne tüm Afyonkarahisarlıları davet etti. Yürüyüşe; Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, İçişleri eski Bakanı, AK Parti İstanbul Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkanı Süleyman Soylu ve Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu da katılacaklar.

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Menteş, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesi, seçim propaganda çalışmalarımızın sonuna yaklaştığımız 30 Mart Cumartesi günü yani yarınsaat 14.00’de Ordu Bulvarı bitimindeki eski Stadyum Kavşağında başlayacak ve Ambaryolu üzerinden Yeşilyol ve Kurtuluş Caddesi ile Zafer Meydanında son bulacak. Sevgi yürüyüşümüze tüm Afyonkarahisarlı hemşerilerimizle bir arada olmayı umut ediyoruz. 31 Mart’taki seçim, hedeflerimizin kilidi konumundadır. Milletimiz 31 Mart seçimlerinde bu kilidin anahtarını da açarak Afyonkarahisar’ın yeni ufuklara kavuşmasına vesile olacaktır. Son söz ve son karar artık aziz milletimizindir. İnşallah milletimiz tercihini yine AK Parti’den yana kullanarak adaylarımızı ilimize, ilçelerimize ve beldelerimize layık görecektir. Belediye Başkanımız, İlçe Belediye Başkanlarımız, Belediye Meclis Üyesi ve İl Genel Meclisi seçilecek kadrolarımız, mevcut hizmetleri devam ettirerek halkımızın sorun ve taleplerine gerekli çözümleri üretecektir.” dedi.

Menteş Sevgi Yürüyüşüne Halkımızı Bekliyoruz

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti