Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mesut Yar Neden Yok?

Mesut Yar Sözcü TV’den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı?Mesut Yar Sözcü TV’den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı?

Mesut Yar Sözcü TV'den

Mesut Yar neden yok?

Uzun yıllar tv ekranlarının tanınan ismi olarak görev yapan Mesut Yar son olarak Sözcü TV’de izleyicileriyle buluşuyor ve Sabahın Sözcüsü programında gündemi değerlendiriyordu.

MESUT YAR KİMDİR?
İstanbul Üniversitesi Protohistorya ve Ön Asya arkeolojisi bölümü mezunu olan Mesut Yar, gazetecilik kariyerine Hürriyet, Sabah, Posta gibi önemli gazetelerde muhabirlik, editörlük ve köşe yazarlığı gibi çeşitli görevlerde bulunarak başladı. Televizyonculuk kariyerine 1994 yılında Kanal E’de hazırladığı “By Night” adlı talk show ile adım atan Yar, daha sonra birçok ulusal kanalda sunuculuk, yapımcılık ve genel müdürlük gibi önemli görevlerde bulundu.

Mesut Yar Neden Yok?
Mesut Yar bir süredir ekranlardan uzak kalınca ‘Mesut Yar Sözcü TV’den ayrıldı mı?’ veya ‘Mesut Yar Sözcü TV’de neden yok?’ gibi soruları arama motorlarında araştırılmaya başlandı.

Mesut Yar Sözcü TV’den ayrıldı mı, neden ayrıldı? İşte, Mesut Yar hakkında merak edilen detaylar…

Mesut Yar Sözcü TV’den ayrıldı mı, neden yok, neden ayrıldı?
Datça Belediye Başkanlığı için CHP’den aday olma kararı alan Mesut Yar’ın Sözcü Tv’den ayrılma kararı, izleyenlerini üzdü. Gazeteci ve sunucu, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, “Yeni bir sayfa, yeni bir heyecan. Datça için hizmet etme zamanı geldi” ifadelerini kullandı.

MESUT YAR SÖZCÜ TV’DE NEDEN YOK?
Gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, uzun süredir Sözcü Tv’de izleyicilerle buluştuğu Sabahın Sözcüsü programından ayrılarak, Datça Belediye Başkanlığı için Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) aday adayı oldu.

 

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti