Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP devletin ve milletin teminatıdır”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)
"MHP devletin ve milletin teminatıdır"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Turan Civelek beraberinde Eğitimci Erol Özsoy, Afyonkarahisar MHP İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Haydar Serdaroğlu ve MHP Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Yalçınkaya ile birlikte gazeteniz Kocatepe’yi ziyaret etti.
“CUMHUR İTTİFAKI MİLLETİN AKLINI TEMSİL EDİYOR”
Kocatepe Gazetesi sahibi Sezer Küçükkurt ve Yazı İşleri Müdürü Burak Aydın’la görüş alışverişinde bulunan MHP Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Prof. Dr. Turan Civelek, “MHP bu devletin ve milletin teminatıdır. Vatandaşlarımızdan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin oynadığı role bakarak oy kullanmalarını rica ediyorum. Ben vatandaşlarımızın bu seçimlerde MHP’ye hak ettiği değeri vereceğine inanıyorum. Sayın Bahçeli en zor dönemlerde devlete millete yön vermiş geminin kaptanı olmuştur. Bu bağlamda Cumhur ittifakı bu milletin aklını temsil etmektedir. Cumhurda buna cevap verecektir” dedi.
 “SÖZ DE, KARAR DA MİLLETİN”
“Söz de, karar da milletindir” diyen Prof. Dr. Civelek, “Aday gösterilsem de gösterilmesem de milletim için partim için çalışacağım. Genel Merkezimiz aday adaylığı sürecinde ince eleyip sık dokuyor. Milletvekili sıralamasında da en doğrusu yapılacaktır. Ben veteriner hekimim mesleğim gereği köy ve kentle ile iç içeyim. Afyonkarahisar gıda ve hayvancılığın ön palanda olduğu bir yer. Bu alanda Profesör olarak tarım ve hayvancılıkla ilgili sorunları en iyi bilen biriyim. Akademisyen olmam nedeniyle üniversite camiasının da sorunlarını çok iyi biliyorum. 5 yıl sendika yöneticiliği görevinde bulundum. 21 yıldır Afyonkarahisar’da yaşayan birisi olarak yoldaki çatlaklara kadar biliyorum. İlimizin eksiği nedir fazlası nedir biliyorum” ifadelerini kullandı.
“VEKİL OLURSAM, ŞEHİRLE BAĞIMI KOPARMAYACAĞIM”
Milletvekili seçilmesi halinde şehirle bağını koparmayacağını kaydeden Civelek, “Afyonkarahisarımızın sosyal, ekonomik ve fiziki yapısıyla ilgili tespitlerimiz var. Şehirle kesinlikle bağını koparan bir vekil olmayacağım. 3 yılın sonunda Afyonkarahisar halkı ‘Civelek Hoca’ denildiği zaman aşk ile muhabbet besleyecek. Bu konuda çok iddialıyım. Ulaşabilir ve vatandaşı dileyen bir vekil olacağım” diye konuştu. >> Burak AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti