Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’de birlik beraberlik mesajı – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez
MHP'de birlik beraberlik mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Merkez İlçe Olağan Kongresi, Elçi Düğün Salonu’nda gerçekleştirildi. Tek adayla girilen seçimde Fahri Fevzi Kartal, MHP Merkez İlçe Başkanlığı’na seçildi. Kartal, seçimden önce yaptığı konuşmada, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da MHP’yi ileriye götürmek için çalışacaklarını kaydetti.
ÜLKÜCÜYE DÜŞEN ÇALIŞMAKTIR
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmmet Karagöz ise parti içindeki birlik ve beraberliğin önemine işaret etti. Karagöz, “Tek liste birlik ve beraberliği sağlar. Ülkücüye düşen, o tek listenin arkasında birleşip kendi kazanmış gibi çalışmaya başlamaktır. Bizim hedefimiz Afyonkarahisar’da 5 milletvekililinin hepsini, Belediye Meclis üyelerinin hepsini, İl Genel Meclisi üyelerinin hepsini, 15 belediyenin hepsini MHP olarak kazanmaktır” dedi.
SAYGILI OLALIM
Türkiye üzerinde oyunların oynandığını belirten Karagöz, “15 Temmuz’da Allah muhafaza ülkemiz Irak ve Suriye hâline dönüştürülmek istendi. MHP üzerine de oyunlar oynandı. O süreçte ve referandum sürecinde hakaret içeren paylaşımlar yapanlar oldu. Burada önemli olan kurumsal yapıdır. Bir kişi Genel Başkan’a hakaret ettiğinde, kendi gönlünden geçen Genel Başkan’a da hakaret edilmesinin önünü açar. Birbirimize saygılı olmamız lazım” diye konuştu.
SOSYAL MEDYADA PAYLAŞMAYIN
Karagöz, şöyle devam etti:
“Benim arkadaşlarıma dokunan, tüm Ülkücüleri karşısında bulur. Ayrışmamamız lazım. Bir olmak ve diri olmak zorundayız. Omuz omuza verin, bize güvenin. Aklımızdakileri sosyal medyada değil, divan toplantılarımızda, istişare toplantılarımızda söyleyelim.”
BASİT BİR PARTİ DEĞİLDİR
Milliyetçi Hareket Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak ise MHP’nin referandumda “Evet” dediğini hatırlatarak “Türkiye’nin üzerinde oynanan oyunlara karşı Türkiye Cumhuriyeti’nin güçlü bir iktidar tarafından yönetilmesi gerekiyor. MHP basit bir parti değildir. Kurulduğundan bu yana bedel ödemekten çekinmemiş, hak yoldan ayrılmamış yegane partidir. Türk Milleti üzerinde hesabı olanların MHP üzerinde hesaplarının olması kaçınılmazdır” ifadelerini kullandı.
15 TEMMUZ KIRILMA NOKTASI
Parsak, siyasette 15 Temmuz 2016’nın bir kırılma noktası olduğunu hatırlatarak, 15 Temmuz’dan önceki durumla 15 Temmuz’dan sonraki durumun aynı olmadığına dikkat çekti. Parsak, “16 Nisan, tarihin sonu değil. 17 Nisan’dan itibaren birlikte güleceğiz, birlikte üzüleceğiz. Başbuğumuz’un izinde, Liderimiz’in emrindeyiz” dedi. >> Murat ARISOY’un Haberi

 

MHP MERKEZ İLÇE YÖNETİMİ
Tek liste ile girilen seçimin ardından MHP Merkez İlçe Yönetimi’nde şu isimler yer aldı:
Başkan: Fahri Fevzi Kartal
Yönetim Kurulu Üyeleri:
Abdullah Güner, Ahmet Alp, Ahmet Çifteci, Ahmet Sevimli, Ahmet Yıldırım, Ali Osman Karaer, Atilla Özkan, Cafer Bayram, Emrah Ülker, Erbil Kulantaş, Güven Kumartaş, H. Tahsin Sandıkçıoğlu, Hasan Mertgenç, Hasan Murat Bozkurt, İlyas Demir, İsa Güven, Kemal Genç, Kerim Dayıoğlu, Ömer Çangal, Ramazan Çelik, Serdar Arslan, Süleyman Yalçınkaya, Yaşar Uğur Devrim, Zafer Gaser.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti