Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den ebe talebi – Kocatepe Gazetesi

MHP’den ebe talebi – Kocatepe Gazetesi
MHP’den ebe talebi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mehmet Kocacan öncülüğünde MHP İhsaniye İl Genel Meclis Üyesi Hamit Çakır ve İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Gün, İl Sağlık Müdürü Uzman Dr. Serhat Korkmaz’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette İGM Üyesi Çakır ebe talebinde bulundu.
İl Sağlık Müdürü Serhat Korkmaz nezdinde il genelinde özverili bir şekilde hizmet veren sağlık çalışanlarını başarılı çalışmalarından dolayı tebrik eden MHP İl Başkanı Kocacan, sağlıkta şiddete karşı olduklarını da dile getirdi. Müdür Korkmaz da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek sağlık hizmetleri konusunda gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade etti.
“EVDE SAĞLIK HİZMETLERİ
TEKRAR KAZANDIRILMALI”
MHP İhsaniye İl Genel Meclisi Üyesi Hamit Çakır ise İhsaniye ilçesinin sağlık hizmetleriyle ilgili talep ve isteklerini Müdür Korkmaz’a iletti. İhsaniye ilçesine bağlı Akören mahallesinde sağlık hizmeti veren kadrolu ebenin tayini çıkmasına rağmen yerine birisinin atanmadığını ve boşalan ebenin yerine birisinin atanması için Müdür Korkmaz’dan talepte bulunduklarını belirten Çakır, ‘Evde Sağlık Hizmetleri’nin tekrar ilçelere kazandırılmasının faydalı olacağı görüşünü de iletti.