Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHP’den Esnafa Türk Bayrağı – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
MHP’den Esnafa Türk Bayrağı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar İl Başkanlığı Milli Birlik Caddesi esnafına Türk Bayrağı dağıttı

Zafer Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan etkinlik öncesinde bir basın açıklaması yapan MHP Afyonkarahisar İl Başkanı Aziz Aslan, “26-30 Ağustos Zafer haftası, Türk milletine ve Afyonlu hemşerilerimize kutlu olsun. Ramazan ayında esnafımıza Yasin-i Şerif kitabı dağıtmıştık şimdide esnafımıza ve vatandaşlarımıza dünyanın en anlamlı ve en güzel bayrağını Türk Bayrağını dağıtacağız” dedi.
Aslan, “Bayrağımızın önemin arttığı, ülkemiz üzerinde oynan kirli oyunların oynandığı böyle bir dönemde esnaflarımıza Türk Bayrağının dağıtılmasını çok önemsiyoruz. Bu bayrakların esnaflarımız tarafından asılması ile bir manada teröre ve düşmanlarımıza karşı bir tepki ortaya koymuş olacağız” diye konuştu.
Bayrak dağıtımında parti yönetimine eşlik eden MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz ise, “Bugün Afyon’un düşman işgalinden kurtuluş yıl dönümü bu yüce bayrağın bu gün dağıtılması bizim için çok manidar ve çok önemlidir. Ancak şu var ki Türkiye’nin içinde bulunduğu olumsuz şartlardan kurtulabilmesi için kurtuluş savaşını cumhuriyetle neticelendiren iradenin tekrar bu günlerde ülkeye hakim olması lazım. Bu defalarca söyledik yine söylüyoruz Türkiye yeniden bir kurtuluş savaşına ihtiyaç duyan bir konuma gelmiştir” dedi.
Bu noktada MHP olarak üzerlerine düşen her türlü görevi layığıyla yapmaya çalıştıklarını ifade eden Yılmaz, “Biz bu gün Türk Bayrağı dağıtmakla esnafımıza, vatandaşımıza bu günün önemini kavratmak için buradayız. Bu konuda üzerimize düşen görevi yapmanın rahatlığıyla tüm vatandaşlarımızın Zafer Haftasını kutluyorum” diye konuştu.
Bayrak dağıtımına İl Başkanı Aziz Aslan, Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Alper Yağcı ve MHP yönetimi katıldı. Milli Birlik caddesi üzerinde esnafa ve vatandaşlara bayrak dağıtan MHP heyeti esnaf ve vatandaştan gördüğü yoğun ilgiden memnun kaldı. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti