Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Farklı Kültürler Kaynaştı

“Touch The Europe” Adlı Erasmus+ Gençlik Projesine katılan öğrencilerin velileri, İl Mİllİ Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci’yi ziyaret etti

"Touch The Europe" Adlı

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortak olarak yer aldığı “Touch The Europe” adlı Erasmus+ Gençlik projesi çerçevesinde Polonya’nın Zakopane şehrinde gerçekleştirilen çalışma sona erdi. 2024’ün Nisan ayı içinde gerçekleştirilen hareketliliğe İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 7 okuldan toplam 11 öğrenci katıldı.

Yedi gün süren bu projede gençler farklı dezavantajlı gruplarla bir araya gelerek atölye çalışmalarında yer aldılar. Hoşgörü ve yardımlaşma temalı olan bu projede yer alan gençler aynı zamanda farklı kültürleri tanıma fırsatı da yakaladılar.

Hareketliliğe katılan öğrencilerin velileri teşekkürlerini sunmak üzere İl Milli Eğitim Müdür Miraç Sünnetci’ye ziyarette bulundular. Ziyarette bulunan veliler, hareketliliğin öğrencilerin sosyal, kültürel ve yabancı dil becerilerini geliştirmelerine fırsat verdiğini ifade ettiler.

Farklı Kültürler Kaynaştı

Ziyarette velilere İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez ve AB Ofisi temsilcileri de eşlik ettiler.

İl Milli Eğitim Müdürü Miraç Sünnetci, “Öğrencilerimizin yurt dışı tecrübeleri ile farklı kültürleri tanımaları, donanımlarına yenilerini eklemeleri ve dezavantajlı gruplarla birlikte aynı projede yer almaları bizleri de memnun etmiştir. Çünkü çocuklarımızın gelişimlerindeki her katkı bizlerin görevimizi layıkıyla yerine getirdiğimizi gösteriyor. Siz kıymetli velilerimizin destekleri ile de başarılı çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Hepinize ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti