Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“MHP’nin Üretken Belediyeciliğini Göstereceğiz”

MHP’nin 4 Belde Belediye Başkanı mazbatalarını aldı. MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu, “MHP’nin üretken belediyeciliğini göstereceğiz.” dedi.

MHP’nin 4 Belde Belediye

31 Mart 2024 yerel seçiminde MHP’den başkanlığa seçilen Beyyazı, Çıkrık, Fethibey, Susuz ve Sülümenli Belediye Başkanları mazbatalarını Merkez İlçe Seçim Kurulu’ndan aldılar.

Mazbata töreninde; MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu ve yönetim kurulu üyeleri ve partililer hazır bulundular.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) Belediye Başkanı seçilen; Beyyazı Belediye Başkanı Asım Altıntaş, Çıkrık Belediye Başkanı İbrahim Çetinaktı, Fethibey Belediye Başkanı Mustafa Özdemir, Susuz Belediye Başkanı İbrahim Işılak ve Sülümenli Belediye Başkanı Hüseyin Varol mazbatalarını bugün öğleden sonra Merkez İlçe Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenle aldılar. Mazbata töreni sonrası açıklama yapan MHP Merkez İlçe Başkanı İbrahim Danaoğlu şunları kaydetti: “MHP olarak Beyyezı, Çıkrık, Fethibey, Susuz ve Sülümenli Belediye Başkanlarımız mazbatalarını aldık. Hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. MHP’nin üretken belediyeciliğini göstereceğiz. Kadir Gecesini ve yaklaşan Ramazan Bayramımızı da bu vesile ile kutluyorum.”

“MHP’nin Üretken Belediyeciliğini Göstereceğiz”

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti