Miftah Kur'an Kursu'nda Teknolojinin Bağımlılığı Konuşuldu
Afyonkarahisar İl Müftülüğü Miftah Kur'an Kursu öğrencilerine teknolojinin yararlı ve kontrollü kullanım yönleri anlatıldı.
Yeşilay Yaşam Becerileri Formatörü İdris Dede, Afyonkarahisar İl Müftülüğü Miftah Kur’an Kursu öğrencilerine yönelik “Teknoloji Bağımlılığı” konulu bir seminer verdi.
Teknoloji kullanımının günlük yaşam üzerindeki etkileri, bilinçli internet kullanımı, sosyal medya bağımlılığı ve zaman yönetimi gibi konuların ele alındığı seminerde, öğrencilere teknolojinin faydalı ve kontrollü kullanımına dair önemli bilgiler aktarıldı.
Seminerde bağımlılığın bireysel ve sosyal hayata olan olumsuz etkileri hakkında da önemli bir farkındalık oluşturuldu.
Öğrencilerin ilgiyle takip ettiği program, soru-cevap bölümünün ardından, Yaşam Becerileri Formatörü İdris Dede’ye hediye takdimi ile son buldu.
Bakmadan Geçme



