Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Milletvekili Taytak’a Miting Gibi Karşılama

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Haydarlı ve Tatarlı Beldelerinde coşkuyla ve miting havasında karşılandı.

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Dinar İlçesine bağlı Haydarlı ve Tatarlı Kasabalarında ziyaretlerde bulundu.

SEÇMEN ZİYARETLERİ ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan yerel seçimlere sayılı günler kala MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, İl Başkanı Ahmet Kahveci ve Belediyelerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Doğan Şimşek ilçe, belde ve köy ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor. MHP heyeti seçim çalışması boyunca il genelinde sıkmadık el, çalmadık kapı bırakmadı. Milletvekili Taytak ve Başkan Kahveci, Dinar İlçesine bağlı Haydarlı ve Tatarlı Beldelerini ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu.

TAYTAK: BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARIMIZIN YANINDA DURACAĞIZ

Haydarlı ve Tatarlı Beldelerinde coşkulu kalabalığa hitap eden Milletvekili Taytak, “Rahmetin, bereketin, mağfiretin ve sonunda da cehennem ateşinden kurtulduğumuz mübarek günlerde cenabı Allah yolumuzu açsın, bahtımızı açsın. Belediye Başkan adaylarımızı 31 Mart akşamında Belediye Başkanı olarak sizlere hizmet etmelerini nasip eylesin. Haydarlı ve Tatarlı’ya ikinci gelişimiz. Belediye başkan adaylarımızın sizlere bu meydanlarda vermiş oldukları sözlerinin arkasındayız. Yalana, dolana ihtiyaç yok. MHP’nin böyle bir âdeti de yok. Bakarız demeyiz, yaparız. Hatta daha fazlasını yaparız. Bugüne kadar binlerce şehidimizle, gazimizle, mağdurumuzla bugünlere geldik. Ancak ne eğildik ne büküldük. Dimdik yürüdük, dimdik durduk. Ancak ben ülkücüyüm diyen, ben MHP’yim diyen herkese düşen görev şudur ki, ilçemizi, beldemizin tercih ettiği, il teşkilatımızın evet dediği, Genel Başkanımızın da hayırlı olsun dediği, belediye başkan adaylarımızın yanında duracağız. Canla başla çalışacağız. Liderimiz başımızda, Sayın Cumhurbaşkanımızın arkasında dağ gibi duruyor. Neden duruyor? Vatan için, bayrak için, devlet için bizler için duruyor. Bizlerde Sayın Genel Başkanımızın yolunun yolcusu olarak, bu yönetim şekli bir uçaksa, uçağın bir kanadı MHP, diğer kanadı AK Parti diyoruz. Bizlerde belediye başkan adaylarımıza ne hizmet gerekiyorsa, yapmaya hazırız.” dedi.

Milletvekili Taytak’a Miting Gibi Karşılama

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti