Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mısırlıoğlu: Tam kapanma yok

İYİ Parti İl Başkanı

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, tam anlamıyla kapanma sürecinin yaşanılmadığını belirtti. Mısırlıoğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ve partili gençlerin Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun Afyonkarahisar ziyaretinde sokağa çıkma kısıtlaması ve maske mesafe kurallarını hiçe saydıklarını söyledi

 

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, 29 Nisan 2021 akşamı başlatılan tam kapanma sürecine yönelik görüşlerini açıkladı.
“ZORUNLU OLAN YAPILMALI AMA TAM KAPANMA DENİLMEMELİ”
29 Nisan 2021 akşamı başlatılan tam kapanma sürecinde tüm imalathanelerin, fabrikaların açık olduğuna dikkat çeken Mısırlıoğlu, “Tüm imalathaneler açık. Fabrikalar açık. Sadece ilaç ya da gıda değil ayakkabıdan, kozmetiğe her türlü üretim kesintisiz sürüyor. İnşaatlar da öyle. Benim buna itirazım yok, eğer ekonominin çarklarının dönmesi için bu zorunluysa yapılmalı ama ismine de ‘Tam kapanma’ denilmemeli. Tüm işçiler ve üretim zinciri çalışanları işlerinin başında. Allah onları korusun. Kapanan yalnızca esnaftır. Yani eve hapsedilen ve maalesef artık rutin hale gelen çocuklar ve 65 yaş üzerine bir de esnaf ve kamu görevlilerinin önemli bir kısmı eklendi.” dedi.
“MUAF KESİME AK PARTİ GENÇLİK KOLLARI DA EKLENDİ”
“Son habere göre kapanmadan muaf olan kesime AK Parti Gençlik Kolları da eklendi.” diyen Mısırlıoğlu şunları kaydetti: “Mazeret hazır Gençlik ve Spor Bakanı geldi. Biz gerekli izinleri aldık ve gerekli tedbirleri alarak bir araya geldik. Uzmanlar devamlı uyarıyor. Maske ve sosyal mesafe önemli diye. Hatta bir metre mesafeyi iki metreye çıkardılar. Allah aşkına bakarmısınız fotoğrafa. Yirmi beş, otuz AKP’li genç karşılarında Bakan bey onun hemen yanında da yaklaşık otuz gazeteci kardeşimiz. Aralarında mesafe deseniz sıfır. Bu nasıl tedbir? AK Parti Gençlik Kolları Başkanı maske takma tenezzülünde dahi bulunmamış. Maşallah lebaleh maşallah. Benim esnafımda dükkânını kapatsın. Bayram sonu ödeyeceği çekleri, faturaları düşünsün, sen faaliyetine durma devam et Sayın Karahan.”
“ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞIN SAĞLIĞIDIR”
İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu sözlerine şöyle devam etti: “Biz İYİ Parti İl Yönetimi olarak karar aldık. Önemli olan vatandaşımızın sağlığıdır. Madem vatandaşımız kapanmak zorunda kaldı bizde bayram sonuna kadar bu yasaklara uyarak, hiçbir faaliyette bulunmayalım dedik. Bu kararımızı uyguluyoruz. Gençlik Kollarımız ve Kadın Kollarımız çalışmalarına Ramazan Bayramı sonrasına kadar ara verdiler. Olması gereken de budur.”
>> Ş. Cüneyt BURSALIOĞLU’nun Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti