Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müge Anlı’da Şok Tehdit: ‘Kocanı Kıtır Kıtır Doğrayayım’ Teklifi

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’daki

ATV’de yayınlanan Müge Anlı’daki kıyma makineli cinayetinde yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor… Mehmet Taşpınar’ın komşusu Hatice Ekizli, dolandırıldığını belirterek, “Mehmet’in bana ilgisi vardı. ‘İstiyorsan senin eşini de kıyma makinesinde çektireyim. Kıtır kıtır doğratırım’ dedi” diye konuştu.
Müge Anlı programında Güllü Çolak ve çocuklarının babası Mehmet Taşpınar’ın eski komşuları Hatice Ekizli, canlı yayına bağlanarak dikkat çeken iddialar ortaya attı.
1 yıl önce Mehmet Taşpınar tarafından dolandırıldığını belirten Ekizli, “2004’te kuaför dükkanım vardı. Güllü, Güllü’nün annesi, abileri, kardeşleri hepsi tanır. Mehmet’i de 2023’e kadar tanıyordum.
‘Emlakçı bir arkadaşım var’ dedi. Beni eve götürdü gezdirdi. Sonra bana ‘Kaparo istiyorlar’ dedi. ‘Onu at’ dedi. Benim 5 bin liramı annemin de 2 koçunu aldı. Komşumuz Elif’in de 4 bin tane cevizini yürütmüş. Ondan sonra uyandım.
Mehmet bana ilgi duyuyordu. Aldatıldım, baya bir dertleştik. Mehmet ‘Hatice ben seni seviyordum. İstersen eşini kaldırayım, dövdüreyim. Adam kesmesi o kadar basit ki kıtır kıtır doğratırım. Doğrarım da gerekirse yaparım elin adamı neler yapıyor.
Adamı kıyma makinesine koyup çekiyorlar’ dedi ben de güldüm. Yıl 2018’di. Ama bu daha önce 2011-12 gibi olmuş. ‘Şişman etine dolgun bir adamdı’ dedi.
İri yarı ‘Dünyayı ben yarattım diyorlardı’ ama yeri gelince kıyma makinesinde kıtır kıtır çekilmeyi de öğrendiler’ dedi. ‘İstiyorsan senin eşini de çektireyim’ dedi bana.
Kendisinin bu işin içinde olduğunu düşünüyorum. O cinayet açılırsa düğümü Mehmet. O makineyi satmış olabilir, cinayeti temizlemiş olabilir Mehmet. Mehmet’e ‘Para’ de, dünyayı yakar” diye konuştu.
Hatice Ekizli, kıyma makinesinde çekildiği söylenen kişiyle beraber Mehmet Taşpınar’ında de define işleriyle uğraştığını iddia etti. İddiaların odağındaki Mehmet Taşpınar ise “Benim kendisiyle bir samimiyetim yok. Kendisini tanımam. Hiç tanışmadık” dedi.
Güllü Çolak ise “Tanıyor Müge Abla, gece saat 12’de fabrikadan alıp evine bıraktı. Mor arabasıyla. Hatice’nin bana attığı mesajlar var. ‘Mehmet benim paramı getirsin sonu iyi olmayacak’ dedi. Arabasının lastiklerini kestiler. Tutanakları var. İşin gücün yalan dolan” şeklinde konuştu.
NE OLMUŞTU?

Mehmet Taşpınar, Güllü Çolak’ı bulmak için yayına katılmıştı. Mehmet Taşpınar’dan şiddet gördüğünü belirten Güllü Çolak ise ailesinin evine sığındığını anlatmıştı.
Güllü Çolak’ın akrabası Ahmet ise genç kadının para için birliktelikler yaşadığını iddia etti. Ahmet ayrıca bir adamın öldürülüp kıyma makinesinde çekildiğini ifade etmişti.
Müge Anlı, Ahmet’in yayın öncesi yaptığı açıklamayı şu sözlerle anlatmıştı: “Halam Güllü, annesi Cennet ve halam Güllü’nün erkek kardeşi olan Durdu amcam Kahramanmaraş’ta yine bir adama musallat oldular demişsin.
Mehmet sen de biliyormuşsun bunu. 7-8 yıl önce oldu bu olay. Adam çok zengindi çok paralarını yediler. Adam da işi uyanınca bunlara taktı, belalı bir adamdı.
Hatta Durdu amcam bu adamdan korktuğu için adını Taner olarak değiştirdi. Adamdan kurtulamayınca adamı eve konuşmak için çağırdılar ve evde öldürüp kıyma makinesinde çektiler.
Cennet babaannem sürekli o adam ne pis kokmuştu diye anlatırdı demiş Ahmet…”