Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtar Federasyonu’ndan ziyaret turu – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Muhtar Federasyonu'ndan ziyaret turu

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, yurt genelinde yeni bir oluşum ve yapılanma içerisinde olan Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve Afyonkarahisar’daki bazı mahalle muhtarlarını makamında kabul etti

Ziyarete; İç Anadolu Muhtarlar Derneği Genel Sekreteri Sevim Özsoylu ile Federasyon üyesi Mahalle Muhtarları İsmail Sütsatar, Ahmet Karal, Serpil Küçükkurt, Hesna Sarıtoprak ve Şükrü Bike’de katıldılar.
SEÇİLMİŞ KİŞİLER
Muhtarların seçilmiş insanlar olduğunu ve seçilmiş insanların arkalarında onları seçen, onlara oy vererek söz sahibi yapan geniş bir vatandaş kitlesi olduğuna dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, görev süresi boyunca muhtarların, fikir, görüş ve önerilerine her zaman önem ve öncelik verdiği söyledi. Vali Balkanlıoğlu, Muhtarların talepleriyle yakından ve ivedi bir şekilde ilgilenilmesi için tüm Kurum Müdürlerine talimat verdiğini de sözlerine ekledi.
Ziyaret sırasında konuşan Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Vali İrfan Balkanlıoğlu’nun muhtarlara verdiği önem ve desteği basından takip ettiğini ve çok mutlu olduğunu belirterek, kendisine bu örnek anlayışından dolayı teşekkür etti.
YURT GENELİNDE ÖRGÜTLENİYOR
Muhtar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz, Vali İrfan Balkanlıoğlu’na, Muhtar Federasyonu’nun yurt genelinde gerçekleştirmek için harekete geçtiği yeni oluşum ile ilgili bilgiler sundu.
Muhtarları tek çatı altında toplamak amacıyla Muhtar Federasyonu’nu kurduklarını belirten Hüseyin Akdeniz, Eylül ayında yapacakları genel kurul öncesinde teşkilatlanma çalışmalarını tamamlayacaklarını söyledi. Akdeniz, şu ana kadar Afyonkarahisar ile birlikte 43 ilde teşkilat ağını oluşturduklarını ifade etti.
ÇOBAN’I DA
ZİYARET ETTİLER
Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da Muhtar Federasyonu Kurucu Başkanı Hüseyin Akdeniz ve federasyon üyelerini makamında ağırladı.
Ziyaretten büyük memnuniyet duyan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, teşkilatlanma çalışmalarında başarılar dileyerek, Eylül ayında yapacakları genel kurulun hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti