Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Muhtarlar Kütahya’da buluştu

Bu haberin fotoğrafı yok

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu tarafından Kütahya’da düzenlenen toplantıda muhtarlar olarak bir araya geldiklerini belirtti. Karaali, Kütahya Muhtarlar Derneği’nin ev sahipliğinden de memnun kaldıklarını dile getirdi

 

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonunca Kütahya Muhtarlar Derneği’nin ev sahipliğinde 45. İstişare Toplantısının gerçekleştirildiğini söyledi.
KARAALİ ONUR KONUĞU OLDU
Türkiye’nin 81 ilinden Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 45. İstişare Toplantısına katılım gerçekleştiğini kaydeden Karaali, “81 ilden katılım gerçekleşen istişare toplantısına Konfederasyon Başkanı Bekir Aktürk ve yönetim kurulu üyeleri, Bölge Federasyon Başkanı ve üyeleri, Ege Bölgesi Federasyon Başkanı Ayşe Taylan ve illerin Muhtar Dernek Başkanları katıldı. Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilatlar Başkanı Azad Erdemir ve Ege Bölgesi Federasyon Başkanı Ayşe Taylan’ın özel daveti ile toplantıya ilimizden onursal üye olarak şahsım katıldı. Bundan sonra başka illerde yapılacak olan toplantılara aynı sıfatla davet edileceğim tarafıma bildirildi. Bundan sonraki toplantılar Çorum ve İzmir illerimizde yapılacaktır” dedi.
ÇEŞİTLİ KARARLAR ALINDI
Ahmet Karaali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Başkanı Bekir Aktürk ve yönetim kurulu üyelerinin Bölge Federasyon Başkanlarıyla Kütahya Valisi Ömer Turaman, Kütahya Belediye Başkanı Âlim Işık’ı, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kazım Uysal’ı makamında ziyaret ettiklerini belirtti.
Karaali, “Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu 45. İstişare Toplantısında alınan kararlar; AB’ye bağlı konfederasyon ve federasyon derneklerine yerel yönetim eğitimi verilmesi, promosyon alamayan Antalya, Aydın ve Burdur illerinin İçişleri Bakanlığı Muhtar Daire Başkanlığı tarafından konunun takibinin sağlanarak hesaplara para aktarılmasıdır. Muhtarlara Fahri Trafik Müfettişliği Belgesi verilmesi, muhtarlara yeşil pasaport verilmesi, muhtarlar sıfır araç alırken bir sefere mahsus ÖTV alınmaması kararları alınmıştır. Bir defaya mahsus ÖTV alınmaması için bakanlığın ilgili birimine konfederasyonumuz müracaat edecektir” diye konuştu.
Karaali, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Teşkilatlar Başkanı Azad Erdemir ve diğer muhtarların Kütahya’daki toplantının ardından Kanlıca Mahallesi Muhtarlığına ziyarette bulunduklarını sözlerin ekledi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti