Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MÜSİAD’tan Başkan Çoban’a ziyaret – Kocatepe Gazetesi

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili
MÜSİAD'tan Başkan Çoban'a ziyaret

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve İl Genel Meclisi Başkanı Salih Sel’inde yer aldığı ziyarete, MÜSİAD Afyonkarahisar Şubesi’nin ev sahipliğinde hafta sonu düzenlenecek 101’inci Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısı için Afyonkarahisar’a gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Genel Başkan Vekili Ali Gür, Genel Başkan Yardımcıları Ali Reis Topçu, Kerim Altıntaş, MÜSİAD Afyonkarahisar Şube Başkanı Ahmet Karakol ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri katıldı.
MÜSİAD Genel Başkan Vekili Ali Gür, Başkan Burhanettin Çoban’a hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Gür, 15-17 Mart tarihleri Afyonkarahisar’da düzenlenecek 101’inci Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının ‘Yerli İlaç Üretimi ve Termal Sağlık Turizmi” konu başlığı ile gerçekleştirileceğini ifade etti.
Başkan Çoban ise 101’inci GİK toplantısının hayırlara vesile olmasını temenni ederek Afyonkarahisar’ın termal turizmin başkenti olduğunu ve yerli ilaç üretimi konusunda da çalışmaların devam ettiğini kaydederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti