Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mutfak ve ticari klima konsepti, Afyon’da

Bu haberin fotoğrafı yok
Mutfak ve ticari klima konsepti, Afyon'da

Afyonkarahisar’da Arçelik’in mutfak ve ticari klima konsept mağazası açıldı. Mağazada toplu satışlar gerçekleştirilecek

Arçelik’in mutfak ve ticari klima üzerinde yoğunlaşan konspt mağazası, Afyonkarahisar’da açıldı. Atatürk Caddesi’nde bulunan mağazanın açılışına Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mustafa Hancıoğlu, İl Defterdarı Mustafa Ceylan, İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, İl Müftüsü Mustafa Kaya katıldı.
Açılıştan önce basın mensuplarına bilgi veren konsept mağaza işletmecisi Emin İşbilir, “Babam Akif İşbilir ile bu mağazayı açıyoruz. Mağazamız Arçelik’in farklı bir konsepti. Bu konseptte ankastre ve kilma ağırlıklı yapıyoruz. Daha çok müteahhitlere yönelik bir çalışma yapıyoruz. Mutfak konusunda çok iddialıyız. Alman ve İtaylan olarak yurtdışı siparişleri verip teslimini ve montajını yapıyoruz. Sistem klimalar, yeni nesil klimalarımız var. Tek dış ünüte ile 64 tane iç üniteye hizmet verebilen klimalarımız vardır. Aynı anda bir klima sıcak hava verebilirken bir klima soğuk hava verebiliyor. Normal klimalara göre yüzde 70 elektrik tasarrufumuz söz konusu” dedi.
Termogreen olarak tanımlanan ürünlere de yer verdiklerine dikkat çeken İşbilir, “Termogreen sistemimizde hiçbir ısı kaynağımız yok. Güneş enerjisi ile birlikte bir evin hem kaloriferine, hem kullanım suyuna, her yere sıcak su verebiliyoruz. Çevreye dost sistemler kullanıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)