Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Müzeyyen Koç son yolcuğuna uğurlandı

Müzeyyen Koç son yolcuğuna uğurlandı

Alanya’da yaya geçidinde yolun karşına geçmek için beklerken hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Müzeyyen Koç için Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Koç sevenlerinin omzunda son yolculuğuna uğrulandı

 

Antalya’nın Alanya ilçesinde yaya geçidinde yolun karşına geçmek için beklerken hafif ticari aracın çarpması sonucu hayatını kaybeden Müzeyyen Koç’un (23) cenazesi ailesi tarafından memleketi Afyonkarahisar’a getirildi. Paşa Camii’nde düzenlenen cenaze töreninin ardından Koç’un naaşı gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Olay, dün Alanya ilçesi Mahmutlar Mahallesi D-400 karayolu üzerinde meydana geldi. Gazipaşa ilçesi istikametine seyir halinde olan Hasan K.’nın (49) kullandığı 33 HT 500 plakalı hafif ticari araç, Mehmet Çakır Caddesi Kavşağı’ndaki yaya geçidinden bisikletiyle yolun karşına geçmeye çalışan Müzeyyen Koç’a (23) çarptı. Çarpmanın şiddetiyle araç kontrolden çıkıp karşı şeritte seyir halinde olan Ferat A. yönetimindeki 07 E 8784 plakalı hafif ticari araca çarparak dururken, bisikletli Koç ise metrelerce sürüklendi. Kazayı görenlerin haber vermesi ile olay yerine gelen jandarma ve 112 Acil servis ekipleri genç kızın olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Koç’un cenazesi yapılan incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Paşa Camii’ndeki cenaze törenine Koç’un aile üyeleri ve yakınları katıldı. Koç’un naaşı kılınan cenaze namazının ardından Bayraktepe Mezarlığı’nda toprağa verildi.
Ayrıca genç kızın Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Sosyoloji Bölümü 4. sınıf öğrencisi olduğu ve  Alanya’da polis memuru olarak görev yapan babası ve ailesinin yanına ziyarete gittiği öğrenildi. Afyonkarahisar’da basketbol hakemliği de yapan Koç’un sahildeki gezintinin ardından evine dönmek istediği sırada yaşadığı kaza sonucu yaşamını yitirdiği öğrenildi. >> Burak AYDIN’ın Haberi