Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nefes kesen kovalamaca – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da polisin dur ihtarına
Nefes kesen kovalamaca

Afyonkarahisar’da polisin dur ihtarına uymayarak kilometrelerce kaçan bir otomobil hırsızı uzun süre yaşanan kovalamaca sonrası polis tarafından aracına açılan ateş sonucu yaralı olarak yakalandı.
Olay, dün öğleden sonra Afyonkarahisar’da meydana geldi. İddialara göre, İstanbul Kartal’dan çaldığı lüks bir araçla kente gelen R.B., isimli otomobil hırsızı çaldığı araç üzerindeki plakanın sahte olduğunun kameralar tarafından belirlenmesi üzerine polis tarafından takibe alındı. Ekipler kısa süre sonra aracı durdurmak istese de şahıs polisin dur ihtarına uymayarak kaçmaya başladı. Bunun üzerine yaklaşık 5 polis ekibi şahsı kovalamaya başladı. R.B., kaçarken kendisini durdurmak isteyen bir çok polisin üzerine de aracını sürerken yaşanan gerilim dolu anlar polis telsizlerine yansıdı. Özdilek yakınlarında başlayan kovalamacada kırmızı ışıklarda durmayarak trafiği tehlikeye düşürüp kaçan R.B.’nin aracının lastiklerine, yaklaşık 15 dakika süren bir kovalama sonrası Kocatepe Mezarlığı yakınlarında polis tarafından ateş açıldı. Polisin araca açtığı ateş sonrası aracı hasar gören R.B kaçışını sürdürdü. Bu halde Çevreyolu üzerinden Şahitler Kayalığı yakınlarına kadar kaçabilen R.B. aracının içinde yaralı bir şekilde polis tarafından yakalandı. Yaralanan şahsa ilk müdahaleyi polis ekipleri yaparken daha sonra şahıs kısa süre içerisinde olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansı ile Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Tedaviye alınan şahsın bacağından yaralı olduğu ve durumunun iyi olduğu öğrenildi.
ARAÇTAKİ PLAKA
SAHTE ÇIKTI
Şahsın hastaneye kaldırılmasının ardından inceleme başlatan polis ekipleri aracın motor numarasından çalıntı olduğunu belirlerken, araçtaki plakanın da sahte olduğu ve Başmakçı ilçesindeki bir vatandaşın aracına ait olduğunu tespit etti. Polis tarafından yapılan incelemelerin ardından araç çekici yardımıyla otoparka götürüldü.
R.B.’nin otomobil başta olmak üzere çeşitli hırsızlık suçlarından sabıkasının olduğunu öğrenildi.
Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın geniş çaplı olarak devam ettiği bildirildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti