Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

NG Afyon’da sağlık dolu toplantılar

NG Afyon’da sağlık dolu toplantılar
NG Afyon’da sağlık dolu toplantılar

Afyonkarahisar’ın en özel köşesi NG Afyon,  sahip olduğu toplantı salonları,  ödüllü Spa’sı ve şirketlere özel sunduğu hizmetlerle,  iş toplantı ve seyahatlerini daha keyifli bir hale getiriyor.
KUSURSUZ TOPLANTILAR DÜZENLENİYOR
Toplantı için NG Afyon’a konuk olan misafirler, beklentilerinin ötesinde bir hizmet ile karşılaşıyor. Otel sahip olduğu farklı büyüklük ve donanımdaki, eksiksiz teknoloji sunan salonları ile büyük, küçük tüm iş gruplarını ağırlıyor. Özellikle sağlıklı kahve menüleri, toplantı aralarında baş-boyun masajı hizmeti, toplantı öncesi aktivite imkânları ve talep doğrultusunda sunduğu farklı Spa uygulamaları ile toplantılar keyif ve sağlık dolu bir boyuta taşınıyor. Markalar için kusursuz bir iş ortamı yaratan otel, bu anlamda şirket çalışanlarının motivasyonunu maksimum seviyeye çıkarmayı amaçlıyor. Şehrin koşuşturmacasına ara verip, doğayla iç içe bir çalışma ortamı sunan otel, farklılığını ortaya koyuyor. Şirket toplantıları, seminer, workshoplar ve iş buluşmalarını daha keyifli bir hale getiren NG Afyon Hotels sunduğu orijinal konseptle şirketlerin ilk tercihi olmayı sürdürüyor.
NG AFYON HOTEL
ÖDÜLE DOYMUYOR
Hatırlanacağı üzere NG Afyon Wellness & Convention 2012 yılı Haziran ayında hizmete girdi. Kısa zamanda başarıya ulaşan NG Afyon, misafirlerine yaşattığı lüks termal deneyimi ile rakiplerindan sıyrılıyor.Otel, 428 odaya sahip. NG Afyon da kuruluşundan bugüne farklı kurum ve kuruluşlar tarafından pek çok ödüle layık görüldü. Türkiye’nin En Başarılı Turizm Yatırımları Araştırması’nda En İyi Sağlık Turizmi İşletmesi (2012), Afyonkarahisar Belediyesi-2013 Çevreye Saygılı İşletme Ödülü, Tripadvisor Mükemmelik Sertifikası (2014), Skalite- En İyi Spa Oteli (2014), OtelPuan Ödüllerinde En İyi Termal Tesis (2015), Gold Greening Hotel (2017), World Luxury Spa Awards – Avrupa’nın En Lüks Termal Spa Oteli (2017) ödüllerinden yalnızca birkaçı. Türkiye’de 8 farklı kalite belgesine sahip 5 yıldızlı ilk otel, NG Afyon ise yine 8 farklı kalite belgesine sahip ilk termal oteldir.