Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Nusret İçki İçiyor Mu?

Birçok sayıda restoran ve İstanbul’da bir otele sahip olan Nusret Gökçe’nin hayatı ve yaşantısı merak edilerek gün geçtikçe daha sıklıkla araştırılmaya başlandı. Peki, Nusret içki içiyor mu? Detayları haberimizde…

Birçok sayıda restoran ve

Nusret Gökçe’ye sorulan bir çok soru arasında yer alan Nusret içki içiyor mu? Sorusunu Nusret cevapladı. Peki, Nusret içki içiyor mu? Gelin, Nusret Gökçe’nin açıklamasına bakalım…

NUSRET KİMDİR?

1983 yılında Erzurum’da doğan Nusret Gökçe Kasap,Şef ve Restoran İşletmecisidir. Mesleği sayesinde yapmış olduğu Salt Bae hareketi ile tanınmış ve sosyal medya fenomeni haline gelmiştir. Ünlü şef Nusret Nusr-et isimli restoranların da sahibi olmasıyla dünyanın bir çok yerinde de işletmesi bulunmaktadır. Nusret’in babası madenci olup annesi ise ve hanımıdır, 4 kardeşe sahip olan Nusret ailesinden dolayı bazı sebeplerden okulu 6. Sınıftayken bırakmak zorunda kalmış ve sonra bir kasap dükkânına girerek çırak olarak çalışmıştır. Nusret gökçe daha sonra 2010 tarihinde kendi isimini verdiği Nusr-et Steakhouse marka ismini oluşturup, çektiği Salt Bae ile de sosyal medya platformlarında tanınan isimler arasında yer aldığı paylaşımı 10 milyon görüntüleme almıştır. Ünlü isim olan Nusret Gökçe’nin tanınması ile çok sayıda politikacıyı da Restoranında misafir edip ağırlamıştır.

Nusret Hiç Evlendi Mi?

SERVETİ NE KADAR?

Yaptığı hareket ile sadece Türkiye’de değil Dünyada da tanınan Nusret Gökçe oldukça fazla görüntülemesi olan videosunu ile şöhreti yakalarken servetini de açıklayan Nusret;  şirketinin değerini 1.5 Milyar dolardan fazla olduğuna değinip sözlerine şu şekilde devam ederek, hedefinin 3 Milyar Dolar olduğunu söyledi.

NUSRET İÇKİ İÇİYOR MU?

Ünlü şef Nusret Gökçe yaptığı açıklamada şunlara değindi; ‘’Alkol kullanmıyorum ve orucumu tutmaya gayret gösteriyorum’’ dedikten sonra Gökçe sözlerine şu şekilde ederek, ”Alın yazısı denilen bir hadise vardır, ona inanırım. Ben gayret ederim gerisi Allah’ın yardımı ile olur. Alkol kullanmıyorum. Her ramazan orucumu da tutmaya gayret ederim” tamamladı.