Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ 15 Kasım’dan itibaren yeni yerinde

Osmangazi EDAŞ, Afyonkarahisar’daki yeni

Osmangazi EDAŞ, Afyonkarahisar’daki yeni il müdürlüğü binasında hizmet vermeye başlayacak

 

Osmangazi EDAŞ, elektrik dağıtım hizmetini sürdürülebilirlik ilkeleri doğrultusunda verilmesini sağlamak ve abonelerle çalışanlarına daha iyi hizmet şartları sunabilmek amacıyla 15 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren Afyonkarahisar’daki yeni il müdürlüğü binasında hizmet vermeye başlayacak.
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini sağlayan Osmangazi Elektrik Dağıtım A.Ş (OEDAŞ), Afyonkarahisar’daki merkezini yeni il müdürlüğü binasına taşıyor. Teknolojiyle desteklenen modern bir tasarımla şekillenen binada 15 Kasım 2021 Pazartesi gününden itibaren abonelere hizmet verilecek.
Osmangazi EDAŞ’tan yapılan açıklamada, şirketin çalışanlarına ve abonelerine çağın gereksinimlerine uygun çalışma koşullarını sağlayacağın belirtilerek, “Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar merkezi; Bina ve lokasyon değişimi ile aboneleri daha ulaşılabilir ve kaliteli bir hizmet alanına kavuşturacak. Osmangazi EDAŞ, abone bağlantı süreci, elektrik projesi takibi ve onayı, elektrik açma-kapama işlemleri, elektrik, aydınlatma ve sayaç arıza bildirimi, sayaç okuma, planlı çalışmalar, SMS talebi, kaçak ihbarı gibi işlemler için yeni il müdürlüğü binasında hizmet vermeye devam edecek.” denildi.
Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar merkezi 15 Kasım 2021 Pazartesi günü itibariyle Selçuklu Mahallesi Atatürk Caddesi No: 44 adresinde hizmet verecek.
>> Burcu AYDIN’ın Haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti