Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ Afyonkarahisar Çalışanları Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Elektrik dağıtım şirketiOEDAŞ’ın Afyonkarahisar İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, “Kan bağışı sürekli bir ihtiyaç, dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik” dedi

Elektrik dağıtım şirketiOEDAŞ’ın Afyonkarahisar

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ)Afyonkarahisar İl Müdürlüğü çalışanlarıKızılay’a kan bağışında bulundu. İl Müdürlüğü’nün önündeki alanda konumlanan mobil kan bağışı aracında gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra kan veren çalışanlar, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

 “KAN İHTİYACINI KARŞILARKEN FARKINDALIK OLUŞTURMAYI DA HEDEFLEDİK”

Çalışanlar ile birlikte kan verenler arasında yer alan OEDAŞ Afyonkarahisar İl Müdürü Cafer Demir, yetkililerden kan bağışı hakkında bilgi aldı. Demir, “Bizim veya yakınlarımızın acil bir durum nedeniyle kan ihtiyacı olduğunda, kan bağışlamanın ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Halbuki bugün bizim, yarın hiç tanımadığımız bir kişinin mutlaka kana ihtiyacı olabiliyor yani kan bağışı sürekli bir ihtiyaç. Dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Üstelik bir ünite kan bağışı ile üç farklı ihtiyaç sahibinin tedavisine katkıda bulunmak mümkün. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.

OEDAŞ Afyonkarahisar Çalışanları Kızılay’a Kan Bağışında Bulundu

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti