Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

OEDAŞ’tan tüketicilere çağrı – Kocatepe Gazetesi

OEDAŞ’tan tüketicilere çağrı – Kocatepe Gazetesi
OEDAŞ'tan tüketicilere çağrı

Sürdürülebilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak’ta elektrik dağıtım altyapısının yenilemesinde önemli bir mesafekat eden Osmangazi EDAŞ, hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkarmak için verilerini güncellemeyen tüketicilerine telefon, e-posta, ikamet adresi gibi iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak güncellemelerini öneriyor.
OEDAŞ YATIRIMLARINA DEVAM EDİYOR
Afyonkarahisar, Bilecik, Eskişehir, Kütahya ve Uşak illerinin elektrik dağıtım hizmetini üstlenen Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ), faaliyet gösterdiği şehirlerde elektrik dağıtım şebekesi bakım, onarım ve yenilemesinin yanı sıra tüketici hizmetlerinin gelişimi için de yatırımlarına devam ediyor.
Osmangazi Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (OEDAŞ) faaliyet gösterdiği tüm il, bağlı ilçe ve köylerde elektriğin, tüketim noktalarına kadar taşınması, yeterli, kaliteli ve kesintisiz enerji sağlanması için altyapı yenileme, bakım ve şebeke yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Tüketici memnuniyetini artırmak için iletişim kanallarını etkin bir şekilde kullanmaya devam ediyor.
TRAFO SAYISI 22 BİN,
AYDINLATMA SAYISI 33 BİN,
HAT UZUNLUĞU İSE 43 BİNE ULAŞTI
Osmangazi EDAŞ, yatırım planları doğrultusunda faaliyet gösterdiği illerde özelleştirme öncesi 18 bin 902 adet olan trafo sayısı yeni yatırımlar ile birlikte 22 bin 345 adete yükseldi.
Ayrıca özelleştirme öncesi 283 bin 723 olan aydınlatma sayısı 333 bin 893 adede ulaştı. Buna ek olarak tüketicilerinin kesintisiz ve kaliteli elektriğe ulaşabilmelerini sağlamak amacıyla yüksek gerilim ve alçak gerilim şebekelerinde yapılan yenileme çalışmaları sonucunda özelleştirme öncesinde 39 bin 829,8 kilometre olan hat uzunluğu 43 bin 686,99 kilometreye ulaştı.
DAHA KALİTELİ HİZMET İÇİN
TÜKETİCİ VERİLERİ GÜNCELLENMELİ
Elektrik altyapısı ve aydınlatma sistemlerinin yenilenmesi konusunda ciddi bir mesafe kat eden Osmangazi EDAŞ, tüketici memnuniyetini üst seviyelere çıkarmak üzere şeffaf bir iletişim süreci yürütüyor. Bu doğrultuda tüketicilerin talep ve beklentileri, çağrı merkezi, web sitesi, işletme ofisleri ve sosyal medya gibi iletişim kanalları üzerinden karşılanıyor. Ancak Osmangazi EDAŞ’ın daha iyi hizmet verebilmesi için tüketicileri; şirketin web sitesi ve info@oedas.com.tr mail adresi ile tüketici hizmetleri merkezlerinin yanısıra 7/24 hizmet veren 186 numaralı çağrı merkezi gibi kanallar aracılığıyla telefon, e-posta, ikamet adresi gibi iletişim bilgilerini doğru ve eksiksiz olarak güncellemeleri gerekiyor. Bu konuda tüketicilere bir hatırlatma yapan Osmangazi EDAŞ, bilgi güncellemesi sayesinde tüketicilerin; planlı elektrik kesintileri, bölgelerindeki anlık arıza bildirimleri, enerji kesintisinin ne kadar süreceği ve hangi bölgelerin etkilendiği gibi konularda ayrıca kampanya ile duyurulardan çok daha hızlı ve düzenli bir şekilde haberdar olabileceklerinin altını çiziyor.