Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler avukatlarla buluşuyor – Kocatepe Gazetesi

Gençlik Hizmetleri ve Spor
Öğrenciler avukatlarla buluşuyor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne bağlı olan Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi, Merkezim Her Yerde ve Gençlerin İyilik Ağacı Projeleri kapsamında Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ile avukatları buluşturmaya devam ediyor.
Okulların konferans salonunda yapılan program kapsamında öğrencilere Gençlik ve Spor Bakanlığı tanıtım filmi izletiliyor. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi Müdürü tarafından katılımcılara bakanlığın projeleri ve yerelde yapılan tüm çalışmalar ile ilgili bilgiler veriliyor.
Sonrasında Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av. Turgay Şahin meslek seçimi konusunda kendi yaşam öyküsünü gençlerle paylaşarak, kendisinin de Orta Öğretimini Konya Fatih Endüstri Meslek Lisesinde tamamladığını, Lisans Eğitimini Konya Selçuk üniversitesi hukuk Fakültesinde devam ettikten sonra avukatlık mesleğini yaptığını paylaşıyor. öğrencilerin soruları Baro Başkanı tarafından cevaplanarak program tamamlandı. Afyonkarahisar Gençlik Merkezi ve Afyonkarahisar Barosu Başkanı Av. Turgay Şahin; 2018 Ocak ayından itibaren uygulanan projeyle Afyonkarahisar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çıraklık Eğitim Merkezi Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinde okuyan gençlerle de önce bir araya geldi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti