Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler Çanakkale’yi gezdi – Kocatepe Gazetesi

Bu haberin fotoğrafı yok
Öğrenciler Çanakkale’yi gezdi

Kazım Özer İlköğretim Okulu, Gençlik Haftası dolayısıyla öğrenci ve velileri için iki günlük Çanakkale, Bursa gezisi düzenledi

19- 20 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen geziye17 öğrenci, 23 öğrenci velisi katıldı. Gezinin kafile başkanlığını okulun müdür yardımcısı Mustafa Karaca ve Sınıf Öğretmeni Özcan Çalışkan yaptı.
Gezinin ilk günü; Bursa Ulu Cami, Bedesten Çarşısı, Emir Sultan Türbesi, Yeşil Medrese, Osman Gazi Ve Orhan Gazi’nin Türbe Mezarlarının bulunduğu Tophane Mevkisi gezilerek akşam Çanakkale’de otelde dinlendiler.
Gezinin ikinci günü feribotla Eceabat’a Çanakkale Şehitliklerini gezdiler. Öğrenciler bu gezi kapsamında hayatlarında ilk defa Çanakkale’yi gezme imkânı yakaladı. Gezi’den oldukça memnun kalan öğrenciler Çanakkale’yi herkesin görmesi gerektiğini söyledi. 57. Alay Şehitliği, Seddül Bahr, Kilit Bahir, Seyit Onbaşı, Yahya Çavuş Şehitliği, Hastane Şehitliği, Arı burnu, Conkbayırı, Namazgâh ve Mecidiye Tabyası, Alçı tepe, Anzak Koyu ve Çanakkale Şehitler anıtını gezen öğrenciler yokluk içersinde inanmışlığın verdiği kuvvetle düşmana karşı verilen destansı mücadelenin ruhunu ve heyecanını iliklerine kadar hissetti. Turizm rehberi eşliğinde anıt mezarları ve şehitlikleri gezen öğrenciler, anlatılanlar karşısında duygu yoğunluğu yaşadı. Çanakkale gezisini organize eden Sınıf Öğretmeni Özcan Çalışkan’a teşekkürlerini ifade eden Öğrenciler ve Veliler, Çanakkale’yi her öğrencinin görmesi gerektiğini belirttiler. (Kocatepe)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti