Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrenciler, hem röportaj yapacak hem örnek alacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ)
Öğrenciler, hem röportaj yapacak hem örnek alacak

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Dış Ticaret Bölümü Öğretim Görevlisi Türker Göksel, Afyon Meslek Yüksekokulu Pazarlama Bölümü öğrencileriyle 2005’ten bu yana sürdürdüğü “Proje Eksenli Eğitim” çalışmalarına bu yıl yenisini ekleyecek. Göksel, “Gölgesi Yaşadığı Topraklara Uzun Düşen İnsanlar” başlıklı proje ile öğrencilerin Anadolu topraklarında yetişip uluslararası başarılara imza atan, Türkiye’nin yakından tanıdığı simalarla bir araya gelmesini sağlayacak. Öğrenciler, proje kapsamında ziyaret ettikleri başarılı kişilere Afyonkarahisar’ı tanıtan kitap ve albümlerden oluşan çanta hediye edecek.
PROJE EKSENLİ EĞİTİM
“Proje Eksenli Eğitim” hakkında bilgi veren Türker Göksel, bu alanda pek çok çalışma yaptıklarını, önemli sonuçlar aldıklarını söyledi. Göksel, “Belirlenen amaç kapsamında ülkemizde konusunun uzmanı ve sözü itibarlı insanlarımızın görüşlerine başvurup, derlediğimiz bilgileri; kitap, broşür, seminer, konferans, çalıştay ve makaleler yoluyla kamuoyu ile paylaşıyoruz. Bu güne dek, gerçekleştirilen dokuz farklı çalışma kapsamında; sanattan, spora, perakende sektöründen, marka bilincinin oluşumuna, toplumun kitap ile olan temasından, siyaset bilimine ve Türk basketbolunun gelişimine kadar çok geniş bir sahada fikri temelli çalışmalara tarafımızca imza atıldı” dedi.
ÖDEVLER KİTAP OLDU
Öğrencilerin bu yaklaşım sayesinde kendilerini geliştirme fırsatı bulduklarını söyleyen Göksel, “Toplum önderleri olarak kabul edilen bireylerle gerçekleştirilen bu söyleşilerden derlenen bilgiler, Beyaz Yazılar ve Sorunlu Çemberler kitapları aracılığıyla kamuoyunun bilgisine sunulmuştur. Bu cümleden hareketle 2015 yılının Mayıs ayında yeni projemizin başlığı ülkemizin yetiştirdiği önemli değerlerin düşüncelerini toplumun ve özellikle de gençlerin istifadesine sunmaya yönelik olarak ‘Gölgesi Yaşadığı Topraklara Uzun Düşen İnsanlar’ olarak belirlenmiş olup konunun tüm taraflarıyla görüşmeler gerçekleştirilmesi yönünde çalışmalara  başlanmıştır” ifadelerini kullandı. >> Murat ARISOY’un özel haberi

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti