Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Öğrencilere özgüven eğitimi verildi – Kocatepe Gazetesi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü
Öğrencilere özgüven eğitimi verildi

İl Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından 23-24 Şubat 2016 tarihlerinde 8’inci sınıf öğrencilerine yönelik, TEOG sınavına hazırlık sürecinde motivasyonu artırıcı seminerler düzenlendi.
Afyon Lisesi konferans salonunda yapılan seminer açılış programına İl Millî Eğitim Müdürü Metin Yalçın, Şube Müdürü Gürbüz Bıdık ve konuşmacı olarak Matematik öğretmeni  yazar Koray Varol katıldı.
Açılış konuşmasında öğrencilere hitap eden İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın, “Birinci dönem TEOG sınavının ardından 2’nci dönem de başladı ve sizler yakında 2’nci TEOG sınavına gireceksiniz. Bugün burada bu sınavla ilgili ve genel anlamda başarıyı artırmanın yollarıyla ilgili olarak Koray Varol öğretmeniniz size yardımcı olacak. Sizler bizim geleceğimizsiniz. Gelecekte ülkemizde siz söz sahibi olacaksınız. Geleceğin cumhurbaşkanı, savcıları, doktorları, hakimleri sizler olacak, ülkeyi sizler yöneteceksiniz. Sizlerin ailenize, ülkemize ve devletimize faydalı birer meslek sahibi olmanız için bu tür faaliyetleri yapıyoruz. Siz okul kurslarında, evdeki çalışmalarınızla elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu seminer de size çok faydalı olacak , eksiklerinizin farkına varıp onları tamamlama yöntemlerini öğreneceksiniz. Hepinizin donanımlı, iyi yetişmiş birer birey olarak geleceğinizi kurmanızı diliyor ve Koray Bey’e de hoşgeldiniz diyorum” dedi.
Eğitimci yazar Koray Varol, “Amacımız gelişim sürecinde ve başarılarınızı artırmada sizlere destek olmak, gelecekte yeni şeyler keşfetmeniz, yeni şeyler üretmeniz, ilerde en iyi noktalara gelmeniz için size yardımcı olmaya geldim. Siz ne kadar ilerlerseniz biz o kadar memnun oluruz. Biz öğretmenler olarak sürekli size ulaşmanın, size doğru yön vermenin farklı yollarının arayışı içindeyiz. “Nasıl gelişebiliriz?” sorusunun cevabını bulmak ve Afyon’un en iyi doktorlarının, en iyi öğretmenlerinin, en iyi avukatlarının yetişmesinde yardımcı olmak istiyorum. Unutmayın çok çalışmak çok güzel başarı getirir” diye konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti